Inför Trelleborgs FF – Östers IF

2023.08.19 | Herr | Emanuel Ragnar

Söndagseftermiddagen bjuder på Superettan-match på Vångavallen.

Biljett köper du enkelt via vår biljettsida (det är alltid billigare att köpa biljett online) och ta också en titt på TFF-shopen så du är rätt klädd när du går på match. Du kan välja att hämta ut din beställning i samband med matchen men då behöver beställning göras senast dagen innan match.

Brukar du gå på våra matcher och köpa lösbiljetter? Spana då in Höstkortet 2023 där du får samtliga matcher i Superettan och Elitettan på Vångavallen i höst till ett riktigt bra pris.

Vill du ge ett bidrag för varje mål TFF gör i Superettan? Kolla in Måljakten och stötta klubben!

Stefan Jacobsson om senaste matchen:
– Det var en rörig match för vår del. Fritiof försvann på uppvärmningen och sedan var andra halvlek rörig med fler skador. Spelmässigt ger jag första halvlek klart godkänd där båda lagen har sina olika perioder.

– Inledningen av andra halvlek är något liknande som första men när Bödvar blir skadad så börjar karusellen för vår del. Vi får flytta runt ordentligt med våra spelare och deras positioner och vi hamnar lite fel. Så här när jag sett matchen i efterhand så har vi en del chanser att göra mål framåt också men summerar man hela matchen så får vi vara nöjda med 1 poäng.

Stefan om morgondagens möte med Östers IF:
– Öster är ett väldigt bra lag men bra variation i sitt spel. De springer mycket och är starka i sitt omställningsspel. Vi behöver tre poäng så det är bara att gilla läget och ta oss an den här utmaningen på bästa sätt.

MATCHINFORMATION
TID:
 Söndag 20 augusti, 15:00
PLATS: Vångavallen | Biljetter köper du här! | Kom ihåg att det alltid är billigare att köpa biljett online.
MATCHVÄRD: AKEA & Trelleborgs Energi
DET HÄR HÄNDER: I tältet har vi fullständiga rättigheter så det är perfekt att ladda upp där med mat och dryck inför matchen. Möllers Livs står för maten och de fixar grillspett och festivalkorv. | Läs gärna Gå på match inför ditt besök på Vångavallen.
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Mikko Viitikko, Mattias Andersson, Abel Ogwuche, Johan Stenmark, Herman Hallberg, Mohammed Saeid, Liam Olausson, Emmanuel Godwin, Jesper Dickman, Filip Bohman, Henry Offia, Tobias Karlsson, Eren Alievski, Bödvar Bödvarsson, Haris Brkic, Markus Björkqvist
INTE MED I MATCHTRUPP: Nicolas Mortensen (sjuk), Mouhammed-Ali Dhaini (skadad), Felix Hörberg (skadad)

MOTSTÅNDARKOLL
Östers IF ligger på fjärde plats efter nio segrar på 18 matcher. Målskillnaden är 34-24 och senast förlorade man med 1-2 mot Gefle på hemmaplan.