Vinster med ett samarbete

Vad kan du som partner vinna på ett samarbete?

Det finns många olika anledningar varför man som företag väljer att gå in i ett samarbete med Trelleborgs FF. För en del är synligheten i TV-rutan viktig, andra vill kunna ta med kunder och anställda på match och ytterligare någon vill verka genom samhällsinsatser.

Nedan kan du läsa om vad några av våra partners säger om att samarbeta med Trelleborgs FF.

KFX HR-PARTNER

Fotboll är en stark symbol för samhörighet och gemensam identitet. En sport som har en positiv inverkan på samhället och dess individer. Något som går hand i hand med det vi på KFX HR-partner står för.

Trelleborgs FF (TFF) bidrar till att skapa möjligheter för människor att delta i sporten, vilket kan leda till bättre hälsa och ökad lokal samhörighet, något som blir allt viktigare i dagens tuffa samhälle. Att barn och unga samt deras nära och kära, ges möjlighet att träffa nya människor och bli del av en större gemenskap där sporten och omtanken för sitt lag och sina lagkamrater förenar dem är något som vi värdesätter högt. Det går hand i hand med KFX:s värdeord; Stolthet, Omtanke och Engagemang.

Lång historia

KFX och TFF har arbetat tillsammans sedan början av 2000-talet. Samarbetet har nu fördjupats ytterligare och det är med stolthet vi på KFX nu kan titulera oss TFF:s officiella HR-partner. Vi värnar om TFF:s spelare, medlemmar och kretsen där omkring. Vårt huvudsakliga syfte är att hjälpa personer ut på arbetsmarknaden och att hjälpa företag att hitta nya medarbetare.

Affärer som gynnar föreningens unga

Tillsammans har KFX och TFF enats om att delar av de intäkter som genereras utifrån affärer födda ur TFF:s nätverk går tillbaka till klubbens ungdomsverksamhet. På så sätt kan även du och det företag du arbetar för vara med och bidra till utvecklingen av klubbens yngsta spelare, deras utveckling och glädje för fotbollen. När ni behöver hjälp att rekrytera nya medarbetare eller hitta lösningar för bemanning är ni varmt välkomna att höra av er till oss på KFX HR-partner.

Här kan du läsa mer om KFX och hur vi kan hjälpa dig och ditt företag med rekrytering och bemanning!

SKRIV PÅ FÖR TRELLEBORGS FF!

Vill du bli en del av vårt fantastiska nätverk, träffa likasinnade och nya kontakter samtidigt som du stöttar lokal fotbollskultur och främjar ungdomars utveckling?

Hör då av dig till Magnus, så ses vi kanske på nästa nätverksträff!

Magnus Säll
Företagsförsäljning

magnus.sall@tff.m.se
0735-66 44 71