Boxen Advisory Board

TFFs mest exklusiva nätverk

Boxen är Trelleborgs FFs mest exklusiva nätverk. Företagen som är medlemmar i detta nätverk åtnjuter vissa förmåner i form av till exempel konferensresor och träffar i mindre skala. Under mötena är alla parter generösa med både kunskap och information, vilket gör det här till ett utmärkt nätverk om du vill påverka Trelleborgs FF och knyta nära affärskontakter.

Craft of Scandinavia | Trelleborg AB | Mellby Gård | Danir | Intersport | Trelleborgs Hamn | Maqs Advokatbyrå | MTA Bygg & Anläggning | Hemsö | Akea | RRC Rail | Noc Noc | Volkswagen Trelleborg | MVB

Craft of Scandinavia logotyp svart

Craft of Scandinavia

Craft är ett svenskt varumärke specialiserat på kläder och produkter för sporter där prestanda och komfort är avgörande för optimal prestation. Genom att samarbeta med lag och elitidrottare över hela världen och ständigt utveckla nya material och tekniska lösningar kan Craft erbjuda innovativa tränings- och matchkläder – för såväl världsmästare som vardagshjältar.


Danir

Danir AB är ett entreprenörsdrivet företag ägt av familjen Dan Olofsson. Danir (bildat 1986) och har som affärsidé att äga och utveckla bolag och samtidigt bidra till ett bättre samhälle. Detta görs genom entreprenörskap, långsiktighet och samhällsengagemang. Danirs ägarintressen består dels av kärninnehav som aktiva ägare och dels av portföljbolag där Danir huvudsakligen bidrar med riskkapital. Utöver detta Danir engagerade i ett antal projekt som på olika sätt syftar till att skapa en positiv samhällsutveckling, både på hemmaplan och i andra delar av världen.


Trelleborg AB logotype guld svart

Trelleborg AB

Trelleborgkoncernen är en världsledare inom specialutvecklade polymerlösningar som tätar, dämpar och skyddar kritiska applikationer i krävande miljöer. De innovativa lösningarna accelererar kundernas utveckling på ett hållbart sätt. Företaget som i folkmun fortfarande kallas Gummifabriken har sitt huvudsäte i Trelleborg och grundades 1905.


Mellby Gård

Mellby Gård är ett familjeägt, långsiktigt konglomerat med en entreprenörssjäl. Vi investerar i verksamheter med tydlig tillväxtpotential, i Sverige och internationellt, och i ett spann av branscher: från tillverkningsindustrin och detaljhandeln till utbildningssektorn.

Vi ser det goda i arbetet som många idrottsföreningar gör för att främja människors hälsa och känsla av samhörighet. Vi stödjer därför en rad idrottsföreningar, där vårt största engagemang är vårt huvudsponsorskap av Trelleborgs FF, en tradition sedan snart 30 år tillbaka.


Noc Noc

NocNoc är en kommunikationsbyrå på Gustav Adolfs torg i Malmö. Idag är vi 10 personer med olika bakgrund och specialistområden. Allt från strategi, idé, koncept och design, till projektledning, affärsutveckling, användarupplevelser och sociala medier.

Vi skiljer inte på digitalt och traditionellt. Med bakgrund inom traditionellt varumärkesbyggande och stor digital kompetens, hjälper vi dig att förstå hur kommunikation och teknik hänger ihop.

Byrån startades 2013 av Peter Nilsson och Dan Olofsson.


TbgHamn_primarlogga_rgb

Trelleborgs Hamn

Trelleborgs Hamn är Skandinaviens största RoRo-hamn för rullande trafik och hanterar en stor del av svensk export och import. Från Trelleborgs Hamn utgår färjeförbindelser till och från kontinenten, till Rostock, Travemünde, Sassnitz, Swinoujscie och Klaipeda, dygnet runt, året om. 2021 passerade 13,8 miljoner ton gods och 1,2 miljon enheter samt 1,5 miljoner passagerare i hamnen.

I hamnen finns flera verksamheter. Den största är färjehanteringen där vi lossar och lastar fartygen till våra rederikunder. Vi har även ett Logistikcenter, intermodal terminal samt förvaltning och uthyrning av fastigheter och mark för lagerhållning och uppställning.

Trelleborgs Hamn har 135 medarbetare och har som uttalat mål att vara Östersjöns klimatsmartaste och effektivaste hamn.


MAQS advokatbyrå

MAQS är en affärsjuridisk advokatbyrå som levererar högkvalitativ rådgivning, och bygger partnerskap med våra kunder. Enkelhet, tillgänglighet, affärsnytta är i fokus tillsammans med nyfikenhet och snabbrörlighet, och vårt mål är att vara bäst på att hitta lösningar som främjar våra kunders affärer – idag och i framtiden. Vi är en av Sveriges största affärsjuridiska advokatbyråer med 190 anställda på våra kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Akea AB – två sidor, ett företag

Kabel
Akeas kabelverksamhet utför alla typer av uppdrag till alla typer av ledningsägare genom såväl total-som del åtaganden och inom områden som tex e, fiber, Cu (koppar) och koaxialkabel samt även fjärrvärme, gas och fjärrkyla.​

Akea utför kompletta arbeten inom projektering, tillstånd, trafikanordnings- och skarvningsarbeten.

Till alla projekt överlämnas dokumentation, relationshandlingar och kvalitetsdokument med egenkontroll.

Anläggning
Med den gedigna erfarenhet som finns inom Akea och bolagets leverantörsrelationer kan Akea utföra följande anläggningsarbeten. Traditionella anläggningsarbeten och mindre vägbyggnationer.

  • Betong- och vägarbeten för mast- och tornbyggnationer i samband med nyetablering av 3G-master etc​
  • Markentreprenader och ramavtalsentreprenader​
  • Biogasanläggningar​
  • Fjärrvärme och fjärrkyla
  • Järnvägsarbeten​
  • Jourtjänst 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året, tel: 076-812 28 00​

Vi på Akea AB tror att fungerande föreningar är fundamentalt för en stads utveckling.

Vår ambition är att genom stöd till föreningslivet, ge fler unga möjlighet till utveckling och trygghet.


Intersport logotyp

Intersport

Vi vill möjliggöra en aktiv och mer hållbar livsstil genom att skapa förutsättningar och uppmuntra så många som möjligt att röra på sig så mycket som möjligt.

Passionen för sport och ett aktivt liv är gemensam för alla som arbetar i vår butik. Vi ger dig råd om allt från hur du klär dig bäst till hur du kommer vidare med träningen. I butiken hittar du allt som en modern sportbutik ska kunna erbjuda, men med tydlig specialisering mot löpning, padel, fotboll, fitness.

Vi säljer även profilkläder till klubbar och företag, där förädling & tryck är en naturlig del. Intersport strävar efter att vara ett transparent företag som tar ansvar för hur vår verksamhet påverkar människa och miljö i hela värdekedjan. Hållbarhetsperspektivet ska genomsyra hela vår verksamhet och finnas i medvetandet hos alla våra medarbetare. Genom kunskap och engagemang ska vi fokusera på det som verkligen gör skillnad. 

Vår personal är engagerad och kunnig, många av oss har idrottat på hög nivå. Vi brinner för våra produkter och hur de bäst kommer till sin rätt. Vår butik ligger i Valengallerian i Trelleborg.

Välkommen in till oss, önskar vännerna på INTERSPORT!


MTA Bygg och Anläggning

Vi är ett lokalt bygg- och anläggningsföretag i Halmstad, Varberg, Helsingborg och Trelleborg med verksamhet i hela Halland och Skåne.

MTA startade sin verksamhet i april 2010 efter att de tre delägarna på eget initiativ lämnat sina tidigare anställningar i ett av Sveriges större byggföretag. Möjligheten att från grunden få skapa ett eget företag med en ny företagskultur, enkla och snabba beslutsvägar samt ett utpräglat entreprenörskap med kunden i fokus var huvudanledningen till uppstarten. Målsättningen för MTA var redan från start att på kort tid bli en av de större aktörernas på den halländska byggmarknaden. 2013 utökades verksamheten med en avdelning i Varberg och två år senare togs steget in i den Skånska marknaden genom etablering i Helsingborg. Vår verksamhet har växt till att sysselsätta ca 300 st medarbetare med mycket hög kompetens och ett engagemang utöver det vanliga i branschen. MTA är det lokala företaget med korta beslutsvägar och fokus på arbetsglädje, enkelhet och långsiktiga relationer. Prova att samarbeta med oss. Vi är allt det vi säger oss vara.


Hemsö

Hemsö är Sveriges ledande ägare av samhällsfastigheter som förvaltar och utvecklar fastigheter för äldreboende, utbildning, vård och rättsväsende. Vår verksamhet kännetecknas av långsiktighet och hållbarhet.

Hemsös vision är att stärka ryggraden i samhället. De fastigheter vi utvecklar och förvaltar har stor inverkan på samhället i stort. Det är i våra fastigheter vi börjar vårt lärande och det är även där vi summerar vår livsgärning. Om vi tillsammans fortsätter att utmana gamla sanningar för att hitta nya hållbara vägar framåt kommer vi inte bara att utveckla den värld vi befinner oss i, vi kommer att bidra till ett starkare och bättre samhälle för oss själva, vår familj, våra vänner och alla andra som vi inte känner men bryr oss om.


Volkswagen Trelleborg

Volkswagen levererade under 2021 4,9 miljoner personbilar till kunder i över 150 länder. Volkswagen är ledande importmärke och det största elbilsmärket i Sverige. På den svenska marknaden inregistrerade Volkswagen totalt 37 902 nya personbilar under 2021, vilket gav en marknadsandel på 12,6 procent. Av dessa var 28 procent en helt eldriven bil.


RRC Rail

RRC Rail AB grundades april 2019 med personal som besitter mångårig erfarenhet, spetskompetens och stor kunskap inom Järnväg. Vi utför nybyggnation, ombyggnation, underhåll. Såväl utförande- som totalentreprenad, avseende mark- och kanalisationsarbeten samt konstbyggnad och BEST-arbeten.


MVB logotyp

MVB

MVB grundades på 60-talet och är i dag ett av Sveriges största privatägda byggföretag. Det har vi blivit genom att fokusera på kvalitet, hållbarhet och våra medarbetare, men även genom att kombinera lokal närhet till kunden, en platt entreprenörsdriven organisation och den finansiella styrka som vår koncern ger.

VÅRA VERKSAMHETSOMRÅDEN ÄR:
Byggentreprenader
Anläggning
Byggservice
Projektutveckling

Många av våra byggprojekt genomförs i samverkan. Läs mer om vår verksamhet. MVB är ett inkluderande, jämställt företag med en familjär företagskultur där varje medarbetare ges möjlighet till karriär och personlig utveckling. Våra ca 500 medarbetare återfinns i våra tre MVB-regioner med totalt nio kontor.

ÄR DU NYFIKEN PÅ BOXEN?

Vill du bli en del av vårt fantastiska nätverk, träffa likasinnade och nya kontakter samtidigt som du kan påverka föreningens framtid?

Hör då av dig till Mattias, så ser vi om ditt företag blir vår nästa medlem!

TFF Mattias Kronvall

Mattias Kronvall
Klubbdirektör

mattias.kronvall@tff.m.se
0709-18 83 20