GÅ PÅ MATCH

Välkommen till Vångavallen!

TFF:s representationslag spelar sina hemmamatcher på klassiska Vångavallen i Trelleborg. Skulle matcher spelas på någon annan spelplats meddelas detta tydligt i all kommunikation runt matchen men också där du köper din biljett.

På den här sidan kommer du hitta all information du behöver för att förbereda dig på rätt sätt inför en hemmamatch med Trelleborgs FF.


BILJETTER

Biljetter köps via vår biljettsida där du också hittar aktuella biljettpriser. Notera att förköp även gäller för damernas matcher i OBOS Damallsvenskan.


SPELSCHEMA

vs

2024.07.20 - 15:00

Superettan

Gavlevallen

Herr

Gefle IF – Trelleborgs FF

vs

2024.08.26 - 19:00

Damallsvenskan

Vångavallen

Dam

Trelleborgs FF – Hammarby IF

Matchvärd: Craft & Intersport

Läs följande text inför ditt besök på Vångavallen. Tänk på att det råder väskförbud på samtliga våra matcher på Vångavallen.

Huvudentrén öppnar en timme innan matchstart. Inga biljetter kan köpas på plats, utan vi hänvisar till förköp på trelleborgsff.ebiljett.nu.

I tältet, som öppnar samtidigt som huvudentrén, har vi fullständiga rättigheter men även alkoholfria alternativ.

Köp något i TFF-shopen inför matchen, du kan välja att hämta ut det i den fysiska shopen som är placerad strax innanför huvudentrén. Notera att du inte kan hämta ut samtliga produkter i samband med match med hänvisning till säkerhetsbestämmelser samtidigt som att vissa produkter är beställningsvaror.


HITTA TILL VÅNGAVALLEN

Vångavallen ligger centralt i Trelleborg så du kan enkelt ta dig hit till fots, med cykel, med buss eller tåg.

Vid Lasarettet på Hedvägen stannar både lokal- och regionalbussar och därifrån är det bara ett par minuters gångväg.

Från Trelleborg Centralstation tar du dig till Vångavallen till fots (cirka 15 minuter) eller med lokaltrafik.

Vångavallen
Östervångsvägen
231 55 Trelleborg


Vi avråder från resa med bil då parkeringsmöjligheterna runt Vångavallen är begränsade.


PARKERING

Om du ändå kommer med bil finns ett antal parkeringsplatser i anslutning till Vångavallen, men återigen uppmanar vi att vara i god tid då det finns begränsat med parkeringsplatser.

Norr om Vångavallen finns en grusparkering med infart från Östervångsvägen. Du hittar den via den här länken. För parkering på gator runt om Vångavallen hänvisar vi till Trelleborg kommuns parkeringsinformation som du hittar här.

Har du biljett till bortastå hänvisar vi dig till Söderslättshallens parkering med infart från Klörupsvägen. Därifrån tar du dig enkelt till bortaentrén genom Östervångsparken.

Parkeringen vid Vångavallens södra läktare är upptagen i samband med match och parkeringsvakt släpper in de med behörighet.


ENTRÉ

Entrén öppnar en timme innan match och vi uppmanar alla att vara i god tid då det sker visitering vid samtliga entréer som tar tid. Vi vill inte att någon missar när matchen drar igång och därför är det bra att vara tidigt på plats så du är inne på läktaren när domaren blåser.

En grundregel är att det står på din PDF-biljett vilken entré du ska använda dig av. PDF-biljetten hittar du i samma mail som din mobilbiljett.

Har du köpt biljett till någon av hemmasektionerna på Vångavallen? Då är det Huvudentrén som gäller för dig.

Är du bortasupporter och har köpt biljett på bortastå är det bortaentrén som gäller. Den är placerad på västra sidan om arenan och du når den från Östervångsparken. Är du bortasupporter som köpt biljett till bortasitt är det Huvudentrén som gäller. Dubbelkolla på din PDF-biljett vad som gäller.

Väskförbud gäller på samtliga våra matcher på Vångavallen.


VISITATION

När du kommer till arenan kommer du mötas av våra duktiga och trevliga publikvärdar som kommer att visitera dig innan du får passera entrén. Det finns väldigt många regler för vad som är tillåtet och inte på en elitarena och ett antal av dessa kommer här nedan.

Samtliga åskådare är skyldiga att på anmodan underkasta sig visitation.

Vad får jag inte ta med in på arenan?
Vapen (eller andra farliga föremål)
Pyrotekniska pjäser
Alkohol eller andra droger
Mat eller dryck (samt produkter som man kan ha detta i som t.ex. flaskor)
Flaggpinnar av annat material än sk. WP-plast (dessa får ej vara plomberade eller fyllda)
Husdjur
Klädesplagg eller föremål med text eller symboler som kan uppfattas som diskriminerande eller kränkande.


TRYGGHET OCH ÖVRIGA FÖRHÅLLNINGSREGLER

Vångavallen ska vara en trygg plats för samtliga besökare och vi arbetar hårt för att alla ska känna sig välkomna. Efterlevs inte ordningsföreskrifterna kan besökare avvisas där också berusade eller drogpåverkade personer också kan avvisas eller nekas inträde.

Arenan kameraövervakas, och det inspelade materialet kan komma att användas för att identifiera personer som bryter mot ordningsreglerna.

Det är inte tillåtet för obehöriga att beträda spelplanen, det är inte heller tillåtet att kasta in föremål på spelplanen, mot andra människor eller inom arenan. För samtligas trygghet är det inte heller tillåtet att klättra på staket, avgränsningar eller byggnationer. På grund av utrymningsskäl är det inte heller tillåtet att uppehålla sig i trappor eller uppgångar.

Samtliga åskådare måste följa uppmaningar och rekommendationer från funktionärer, publikvärdar och vakter som är motiverade av säkerhetsskäl eller enligt ovanstående ordningsföreskrifter.

Bryts ovanstående ordningsregler kan konsekvenser följa, exempelvis avvisning från arenan, avstängning från matchevenemang, eller till och med polisanmälan om handlingarna är straffbara enligt brottsbalken.MAT & DRYCK

Vångavallen öppnar en timme innan avspark och då öppnar även våra serveringsställen. På området finns kiosker som serverar dryck, kaffe och godis. På östra kortsidan rakt fram från huvudentrén hittar du vårt serveringstält. I tältet har vi fullständiga rättigheter och här kan du som är över 18 år köpa öl och vin men också köpa mat från grillen.


SOUVENIRER

Klä dig i Trelleborgs FFs färger! Souvenirshopen på Vångavallen hålls öppen i samband med match så passa på att uppdatera din TFF-samling. Du kan även köpa i vår webbshop och hämta ut dina varor i samband med match.

GÖR DIG REDO FÖR MATCH!

TFF årskort 2024

ÅRSKORT 2023

Missa inte en enda match

Säkra din plats till varje hemmamatch med att köpa årskort till Vångavallen. 2023 kommer det vara lönsammare än någonsin med årskort! Det väntar två derbyn med höjda priser på lösbiljetter samtidigt som ditt årskort gäller för matcher även i Elitettan där vårt damlag spelar.