OM TFF

Välkommen till ännu en säsong tillsammans med Trelleborgs FF!

Trelleborgs FF är en klubb som är väletablerad i svensk elitfotboll samtidigt som vi har en stor och välfungerande barn- och ungdomsverksamhet, men finns också representerade inom E-sporten. Vi erbjuder trelleborgarna både en bredd och en spets de kan vara stolta över.

”Fotboll för alla är fotboll på riktigt”

Vi har 35 år i Svensk Elitfotboll, varav 18 år av dessa i allsvenskan. Trelleborgs FF har elitlag på både dam- och herrsidan, detta som en av sju föreningar i landet.
Klubben har idag runt 750 stycken aktiva spelare. Vår egen Trelleborg Cup drar över 160 ungdomslag varje år. Ungdomsverksamheten är kärnan i vår klubb, och den växer kontinuerligt. Målsättning framåt är etablerade lag i allsvenskorna, ny arena och träningsanläggning, akademier för både flick- och pojk, ännu bättre förutsättningar för breddfotboll.

Föreningsidé

Trelleborgs FF erbjuder alla pojkar och flickor möjligheten att träna och spela fotboll och därmed vara en del av den bredd som långsiktigt bygger etablerade elitlag. Vår verksamhet byggs utifrån ett ideellt engagemang där alla är viktiga ambassadörer för Trelleborgs FF.

Mission
Vi arbetar för att göra fotbollen tillgänglig för alla i en verksamhet som aktivt bidrar till att sprida samhällsnyttiga värden och värderingar i Trelleborgs kommun och dess närområde. Vi skapar möjligheter för alla att utvecklas inom Trelleborgs FF, som spelare, ledare och som person.

Vision
Vi är det självklara valet för alla i Trelleborgs kommun och dess närområde, som har ambitionen att utveckla sig som personer och fotbollsspelare. Vi har ett framgångsrika lag i både Allsvenskan och Damallsvenskan.

Mer om TFF

supporter flaggor banner

Bli medlem

Som medlem i Trelleborgs FF hjälper du till att stärka föreningen samtidigt som du själv får fördelar hos lokala aktörer. Continue reading

TFF årskort 2024

ÅRSKORT 2023

Missa inte en enda match

Säkra din plats till varje hemmamatch med att köpa årskort till Vångavallen. 2023 kommer det vara lönsammare än någonsin med årskort! Det väntar två derbyn med höjda priser på lösbiljetter samtidigt som ditt årskort gäller för matcher även i Elitettan där vårt damlag spelar.