Ungdom

Fotboll för alla är fotboll på riktigt

Barn och ungdomar är såklart välkomna att spela fotboll med Trelleborgs FF även om det inte finns ambitioner eller förutsättningar att satsa på en fotbollskarriär. Trelleborgs FF har en uttalad strategi att fotboll ska vara för alla. Dessutom har föreningen en målsättning att behålla ungdomarna i sporten så länge det bara går, som ledare, domare eller annat.

Det innebär att vi som förening kan erbjuda fotboll från 4 års ålder upp till 19 år. Utbildningsresan pågår både på och utanför plan och vår målsättning är att vara bidragande till att skapa bra människor, inte bara bra fotbollsspelare.

”Vi vill skapa bra människor, inte bara bra fotbollsspelare.”

Boll och lek för de allra yngsta

För våra allra yngsta erbjuder vi Boll & Lek (från 4 års ålder). Detta är en lättsam form att introduceras till en lagsport och en boll, där fokus ligger på glädjen i rörelse och att träffa jämnåriga.

Fotbollsprofil från åk 7

Från åk 7 har vi samverkan med Pilevallskolan i Trelleborg och barnen kan då ansöka till Pilevallskolans fotbollsprofil. Detta innebär i korthet att barnet utöver ordinarie undervisning får tre träningspass i veckan i samarbete med TFFs tränare. Förutom vanlig fotbollsträning ingår träningslära, etik, moral samt kost och skadeförebyggande moment. Mer information om fotbollsprofilen kan du hitta på följande sida på Trelleborgs Kommuns hemsida.

TFF ungdomsspelare

Besök ungdomsportalen

Klicka på knappen för att ta dig till vår ungdomsportal. Här finner du mer detaljerad information kring våra olika lag, inklusive kalender och kontaktinformation till ledarna.

Ungdomspartners

VILL DU VETA MER?

Om du har frågor om vår ungdomsverksamhet kan du höra av dig direkt till oss. För frågor gällande åldrarna 4-8 kan Stefan hjälpa dig. Rör din fråga de äldre åldrarna är Martin rätt person.

Stefan Jönsson, Boll & Lek

stefan.jonsson@tff.m.se

Martin Biärsjö, Ungdomsansvarig

martin.biarsjo@tff.m.se