SUPPORTER

Det är vi som fixar stämningen

Glädje, sammanhållning, frustration och eufori. Alla dessa känslor och fler därtill är vardagsmat för en sann fotbollssupporter. Att följa sitt lag, i med och motgång och att hjälpa dem framåt från läktaren är ett sammanhang som vi vill öppna upp för fler.

Fotboll kan upplevas på många sätt, men riktig fotboll upplevs på plats. Stämningen på arenan fixar ingen annan, det gör vi gemensamt.

En riktigt supporter är medlem

Som medlem i Trelleborgs FF stöttar du din förening på mer än ett sätt. Pengarna du betalar för ditt årliga medlemskap bidrar till att utveckla verksamheten och du blir dessutom röstberättigad på vårt årsmöte och kan påverka på så sätt. Ju fler medlemmar föreningen har, ju större kraft att räkna med i staden och kommunen blir vi.

Kommande matcher

vs

2024.04.21 - 15:00

Damallsvenskan

Vångavallen

Dam

Trelleborgs FF – Piteå IF

Matchvärd: Trelleborgs Allehanda

Läs följande text inför ditt besök på Vångavallen.

Huvudentrén öppnar en timme innan matchstart. Inga biljetter kan köpas på plats, utan vi hänvisar till förköp på trelleborgsff.ebiljett.nu.

I tältet, som öppnar samtidigt som huvudentrén, har vi fullständiga rättigheter men även alkoholfria alternativ.

Köp något i TFF-shopen inför matchen, du kan välja att hämta ut det i den fysiska shopen som är placerad strax innanför huvudentrén. Notera att du inte kan hämta ut samtliga produkter i samband med match med hänvisning till säkerhetsbestämmelser.

vs

2024.04.20 - 13:00

Superettan

Borås Arena

Herr

Skövde AIK – Trelleborgs FF

Notera att matchen spelas i Borås och på Borås Arena. Inte i Skövde.

True Blues

True Blues är den officiella supporterföreningen till Trelleborgs FF och bildades 1999. Det är en ideell och politisk obunden förening som jobbar för att samla alla människor som är intresserade av Trelleborgs FF. De jobbar för att utveckla läktarkulturen i Trelleborg och supporterskapet runt Trelleborgs FF och arrangerar också resor till olika bortamatcher.

GÖR DIG REDO FÖR MATCH!

BLI MEDLEM!

Har du funderingar kring ditt medlemskap i Trelleborgs FF, eller är du rent av en företagare som vill erbjuda något till våra medlemmar?

Då är Emanuel rätt person för dig!

Trelleborgs FF Emanuel Ragnar

Emanuel Ragnar
Privatmarknad

emanuel.ragnar@tff.m.se
0730-58 49 37