PARTNERS

Skriv på för Trelleborgs FF

Som partner till Sveriges sydligaste elitfotbollsklubb inom både senior- och ungdomsfotboll är ni delaktiga i en riktigt genuin fotbollsförening. Trelleborgs FF har skapat sig en unik position i södra Sverige genom att vara en av enbart sju så kallade ”dubbelklubbar”, det vill säga som har elitlag både på herr- och damsidan och dessutom ha en uttalad strategi att erbjuda fotboll för både bredd och elit. Som partner till Trelleborgs FF bidrar du på så sätt i allra högsta grad till att tillse att fotboll är tillgänglig för alla.

Partnerpaket – för alla nivåer

Partnerpaketen är paketerade för att kunna erbjuda ditt företag intressant och värdefullt innehåll oavsett nivå på investering och syftet med partnerskapet. Vilken nivå ni än väljer och hur ni än väljer att synas, så stödjer ni hela föreningen. Från de yngsta till de äldsta, från bredd till elit och från flickor till pojkar. Naturligtvis kan vi skräddarsy paket som passar just ert företag och önskemål.

Vi arbetar nära våra partners och värnar om ett bra och långsiktigt samarbete.

Vad kan du som partner vinna på ett samarbete?

Vi bad en av våra partners sedan lång tid tillbaka, Akea, beskriva varför de har valt att gå in i Trelleborgs FF.

Näringslivets bidrag till civilsamhället och föreningslivet i synnerhet är ovärderligt, det är allmänt känt. Däremot är motprestationen inte lika självklar.. Låt mig lyfta några ROI:er som skapar ekonomisk tillväxt och schyssta förutsättningar för näringslivet.

1. Personalinvesteringen

När företaget skapar möjligheter för personalen att ansöka om stöd till ”sin” förening. Skapar stolthet, lojalitet, välmående hos befintlig personal. Högre attraktionskraft för kommande personal och gigantisk samhällsnytta.

2. Varumärkesplacering

Företaget associeras med positiv samhällskraft, rörelse, motion, kamratskap för nästa generation.

3. Kommersiell kraft

De flesta föreningar har någon form av nätverk kring sin verksamhet där relationer kan vårdas, affärer kan utvecklas.
Sponsring av idrott är inte en kostnad utan en investering i vårt gemensamma samhälle, i vårt företag, i vår personal, i vår affär oavsett bransch, oavsett vara/tjänst.
Det är när vi samverkar vi får bäst resultat.

”Sponsring av idrott är inte en kostnad utan en investering i vårt gemensamma samhälle”

           Ingemar Queckfelt, Akea

Partnernivåer

Förutom våra fördefinierade paket finns det dessutom ett gäng olika andra sätt att förknippas och synas med TFF och verka för föreningen. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha mer information!

1926-KLUBBEN

Som medlem i 1926-klubben (som för övrigt är döpt efter året då föreningen grundades) går du in på vår lägsta nivå. I utbyte får ditt företag exponering på hemsidan och får två biljetter till valfri herr- respektive dammatch.

Svenska Fotbollförbundet logotyp

SOCIAL ROI – VÅRT BIDRAG TILL SAMHÄLLET

Svenska Fotbollförbundet har tillsammans med UEFA tagit fram en studie för att leda breddfotbollens värde i bevis. Det är anmärkningsvärda summor!

SKRIV PÅ FÖR TRELLEBORGS FF!

Vill du bli en del av vårt fantastiska nätverk, träffa likasinnade och nya kontakter samtidigt som du stöttar lokal fotbollskultur och främjar ungdomars utveckling?

Hör då av dig till Magnus, så ses vi kanske på nästa nätverksträff!

Magnus Säll
Företagsförsäljning

magnus.sall@tff.m.se
0735-66 44 71