Framtidsfonden

För ungdomarna, vår framtid

Vår filosofi i TFF är att erbjuda alla pojkar och flickor möjligheten att träna och spela fotboll och på så sätt vara grunden till den bredd som på lång sikt bygger etablerade elitlag.

Vi är därför mycket måna om, och satsar mycket på, vår barn- och ungdomsverksamhet. Genom denna vill vi utbilda morgondagens elitspelare, men också bidra till att ge våra ungdomar sunda värderingar och kunskaper att ta med sig in i det vuxna livet. Vare sig de utvecklas till elitspelare, ledare eller annat är vårt mål att de sunda värderingar vi förmedlar följer dem genom livet.

Ekonomiska förutsättningar till alla

Framtidsfonden ska stötta vår ungdomsverksamhet ekonomiskt och bidra till att vi kan utveckla och göra den ännu bättre och tillgänglig för ännu fler barn och ungdomar.

Alla bidrag till Framtidsfonden är öronmärkta och går direkt till barn- och ungdomsverksamheten, inga pengar faller bort. Fonden har sedan starten gjort det möjligt att köpa in bland annat analyskameror och sarger till våra barn- och ungdomslag.

Förutom att användas till inköp av material som ger oss möjlighet att utveckla barn- och ungdomsfotbollen ska fonden också kunna ge ekonomiska förutsättningar så att alla barn och ungdomar kan spela fotboll i Trelleborgs FF.


Partners Framtidsfonden


Till minne av våra eldsjälar

Framtidsfonden startades och drivs till minne av Alf Jönsson och Andreas Green. Alf var en verklig eldsjäl och ideell kraft i föreningen och den som på ett magiskt sätt löste alla problem som kunde uppstå. Andreas var vår ungdomsansvarige och han gick tragiskt och plötsligt bort 2020. Andreas brann för att utveckla ungdomsverksamheten och var en stark förebild för många. Både Alf och Andreas hade ett inspirerande driv och ett engagemang i sitt arbete med våra unga fotbollsspelare. Vi vill att dessa båda eldsjälars anda ska prägla vårt arbete och syfte med Framtidsfonden och det känns naturligt att göra detta i deras minne

VAR MED OCH BIDRA TILL FRAMTIDEN

Alla som vill kan vara med och bidra till Framtidsfonden och alla bidrag är välkomna, såväl stora som små. Tillsammans kan vi fylla på fonden och säkra att vi fortsatt kan erbjuda en barn- och ungdomsverksamhet av allra högsta kvalitet.

Vill du ge ett bidrag använder du vårt bankgiro 692-3783. Skriv ditt namn och ”Framtidsfonden” i meddelandefältet. Du kan också ge bidrag via Swish: 123 265 25 84.

Tack för ditt bidrag!

Vill du veta mer?

Kontakta Stefan så berättar han gärna mer!

TFF Stefan Jönsson

Stefan Jönsson
Hållbarhetsansvarig

stefan.jonsson@tff.m.se
0709-37 47 21