Inför Trelleborgs FF – Örebro SK

2023.08.06 | Herr | Emanuel Ragnar

Vångavallen står redo för ny match i Superettan och avspark sker på måndag 19:00.

Biljett köper du enkelt via vår biljettsida (det är alltid billigare att köpa biljett online) och ta också en titt på TFF-shopen så du är rätt klädd när du går på match. Du kan välja att hämta ut din beställning i samband med matchen men då behöver beställning göras senast dagen innan match.

Brukar du gå på våra matcher och köpa lösbiljetter? Spana då in Höstkortet 2023 där du får samtliga matcher i Superettan och Elitettan på Vångavallen i höst till ett riktigt bra pris.

Vill du ge ett bidrag för varje mål TFF gör i Superettan? Kolla in Måljakten och stötta klubben!

Stefan Jacobsson om senaste matchen:
– Först och främst är vi jättebesvikna på att prestationen och resultatet blev som det blev. Landskrona får naturligtvis energi av att göra ett tidigt mål och sedan få straff, där vi också får ett rött kort, direkt på avspark mer eller mindre. I samband med det röda kortet går det många tankar gällande om vi ska göra byten och liknande och i dessa funderingar kom också 0-3.

– Vi gör byten inför andra halvlek och gör även ett formationsbyte. Landskrona får också ett rött kort och vi gör formationsbyte på nytt men vi är skakade efter inledningen av matchen och har svårt att få igång någonting som skapar målchanser för oss.

Stefan om morgondagens möte med Örebro SK:
– Senaste matchen borde väl inte blivit 0-0 med tanke på chanserna som skapades så jag tror inte det blir mållöst imorgon. Scenariot inför matchen är som det varit den senaste tiden, det är väldigt tight i tabellen så vinst gör att man tar några kliv upp i tabellen och en förlust gör att det blir samma typ av resa fast nedåt.

– Vi måste ha en metodik och strategi i det vi gör och vi har jobbat med både speluppbyggnad, sista tredjedelen och försvarsspelet inför matchen imorgon.

MATCHINFORMATION
TID:
 Måndag 7 augusti, 19:00
PLATS: Vångavallen | Biljetter köper du här! | Kom ihåg att det alltid är billigare att köpa biljett online.
MATCHVÄRD: KlaraBo
DET HÄR HÄNDER: Tältet kommer att hålla stängt ikväll på grund av säkerhetsskäl i och med att väderprognosen säger kraftiga vindar. Mat och dryck kan köpas i kioskerna på södra och norra läktaren. | Läs gärna Gå på match inför ditt besök på Vångavallen.
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Mattias Andersson, Abel Ogwuche, Herman Hallberg, Nicolas Mortensen, Mohammed Saeid, Liam Olausson, Emmanuel Godwin, Jesper Dickman, Filip Bohman, Henry Offia, Mouhammed-Ali Dhaini, Bödvar Bödvarsson, Felix Hörberg, Haris Brkic, Markus Björkqvist
INTE MED I MATCHTRUPP: Mikko Viitikko, Johan Stenmark (avstängd), Tobias Karlsson, Eren Alievski

MOTSTÅNDARKOLL
Örebro SK ligger på fjortonde plats efter tre segrar på 16 matcher. Målskillnaden är 14-19 och senast spelade man 0-0 på hemmaplan mot GAIS.