Inför Trelleborgs FF – Ifö Bromölla IF

2023.09.01 | Dam | Emanuel Ragnar

Skånederby väntar på Vångavallen och vi hoppas på en fin publikssiffra i morgondagens match.

Morgondagens match mot Bromölla har avspark 15:00 och insläppet öppnar en timme innan. Trelleborgs FF ligger på en andra plats inför mötet och har en mycket fin form in i matchen.

Det kostar ingenting för barn och ungdomar som är 17 år eller yngre, men samtliga besökare måste ha biljett. Biljetter fixar du via vår biljettsida.

Joakim Felldin om senaste matchen:
– Vi kanske var mentalt trötta och lite fysiskt trötta på sina håll. Vi gör inte en godkänd start på matchen och Eskilstuna gör mål på situationer vi borde kunna förebygga och som vi har förebyggt tidigare under säsongen. Samtidigt dyker inte oron upp utan mer en känsla att vi måste upp på den nivån vi kan. Vi reducerar relativt snabbt efter deras andra mål och sedan tycker jag vi trycker ner motståndarna som vi brukar göra i andra halvlek och både kvitterings- och ledningsmål kommer inom några få minuter. Väldigt starkt att vinna samtliga tre matcher förra veckan.

Joakim Felldin om morgondagens möte med Ifö Bromölla:
– Jag tror det ligger bra i tiden att möta dem igen i form av att de har ett väldigt likt arbetssätt försvarsmässigt som Eskilstuna. Vi kan arbeta på hur vi ska ta oss fram över en tvåveckors-period vilket jag tror gynnar oss. Med match på vår hemmaplan och med det stödet vi brukar ha så känns det väldigt bra inför imorgon.

MATCHINFORMATION
TID: Lördag 2 september, 15:00
PLATS: Vångavallen | Köp biljetter här | Få rabatt på biljetter om du köper till helgens båda hemmamatcher
MATCHVÄRD: KFX HR-partner
DET HÄR HÄNDER: Entrén öppnar 1 timme innan avspark och så även tältet på östra kortsidan där vi har fullständiga rättigheter. Möllers Livs står för maten och det innebär bland annat grillspett.
MATCHTRUPP: Somea Polozen, Emma Svensson, Ebba Jahnfors, Saga Ollerstam, Rio Strand, Viktoria Persson, Hanna Persson, Ellen Loncar, Alice Egnér, Johanna Lindblom, Evelina Pettersson, Clara Rengbo, Olivia Strid, Lova Sternfeldt, Edina Filekovic, Jennifer Lilliehöök, Linnea Prambrant, Elina Lenir

MOTSTÅNDARKOLL
Ifö Bromölla ligger på tionde plats i tabellen och har tagit 20 poäng på 17 omgångar. Laget har 28-35 i målskillnad och senast vann man med 6-2 mot Gamla Upsala på hemmaplan.