Vill du hjälpa till på våra matcher?

2024.02.15 | Dam, Förening, Herr | Emanuel Ragnar

Trelleborgs FF växer hela tiden, nu behöver vi fler som arbetar runt våra matcher.

FOTO: Marko Lapcevic

Med två lag i elitfotbollen ställer det höga krav på våra matcharrangemang. Vi är beroende av ideella krafter och behöver nu få in ännu fler till vår härliga grupp med människor som hjälper till runt matcherna. Att vara en del av matchorganisationen är för många en höjdpunkt på veckan där man kommer väldigt nära sporten och känner att man är en del av de framgångar som skördas.

”Jag värderar gemenskapen, glädjen och trivsel väldigt högt. Mitt arbete i Trelleborgs FF ser jag som mitt andra hem där jag alltid känner mig välkommen.”

Lotta Johnsson, publikvärd

I samband med match har vi roller som innebär allt ifrån entrépersonal till speaker och matchstatistik. Från publikvärd till kioskpersonal. Varje person och roll är viktig för oss för att kunna spela elitfotboll i Trelleborg.

Är du en person som vet vad du vill hjälpa till med? Skriv det till oss, så tar vi ett möte. Vill du hjälpa till men är osäker på vad du skulle vilja göra? Hör av dig till oss så tar vi ett möte och hittar en perfekt roll för just dig.

Kontakta Emanuel Ragnar via emanuel.ragnar@tff.m.se för att ta första steget till att bli en del av vår matchorganisation.

”Jag uppskattar gemenskapen, sammanhållningen och de ovärderliga upplevelserna tillsammans med andra människor.”

Bertil Alsvold, ansvarar för personal på innerplan i samband med match
FOTO: Björn Sandberg