Vi lanserar Skolkortet 2023

2023.06.13 | Dam, Förening, Herr | Emanuel Ragnar

Äntligen kan vi presentera Skolkortet 2023 och många av ungdomarna har redan fått kortet i sin hand.

Skolkortet är ett initiativ av Trelleborgs FF och organisationen Aldrig Ensam. Grundtanken med kortet är att ungdomar mellan ÅK6 och ÅK9 (VT23) i kommunala skolor i Trelleborgs Kommun ska kunna besöka TFF:s matcher i Superettan och Elitettan på Vångavallen. Detta utan att det kostar dem en krona i entréavgift.

Vi är övertygade, och har erfarenhet av, att gemenskap på läktaren tillsammans med nya och gamla vänner bygger livslånga vänskaper. Vi är också medvetna om att alla inte har de ekonomiska förutsättningarna för att kunna lägga pengar på en biljett till en fotbollsmatch, vilket inte blir ett hinder i och med detta kort.

Med varje Skolkort som delats ut har det följt med ett följebrev till föräldrar med mer information om vad som gäller vid match på Vångavallen. Har du som förälder inte fått detta följebrev ber vi dig kontakta Emanuel Ragnar via emanuel.ragnar@tff.m.se så får du ett digitalt följebrev.

Kontakta även Emanuel Ragnar om du har andra funderingar kring Skolkortet.

Bor du i Trelleborgs Kommun och går i ÅK6 – ÅK9 under vårterminen 2023 men tillhör en skola vi inte delat ut kort i? Kontakta oss för att ta del av ditt kort då vi enbart delar ut i kommunala skolor i Trelleborgs Kommun. Vi behöver ditt namn, adress och vilken skola du går på i mailet.