Välkommen till en ny säsong med Trelleborgs FF!

2024.03.31 | Dam, Herr | Emanuel Ragnar

Här får du reda på saker som kan vara bra att veta inför en ny säsong.

Inför varje säsong sker nyheter kring matcherna på Vångavallen och i den här texten förbereder vi dig som årskortsinnehavare och lösbiljettköpare på nya saker som kan möta dig som besökare.

INGEN BILJETTLUCKA PÅ MATCHDAGAR
Varje år görs analyser över biljettförsäljningen, både hur, när och var våra besökare köper sina biljetter. De senaste åren har biljettköpen på arenan minskat och förra året var det nere på en sådan låg andel att vi nu gör förändringen att samtliga biljetter köps via förköp på vår biljettsida. Genom att sälja att biljetter som förköp så kommer vi som arrangör bli ännu bättre på att planera allt runt omkring för att ge dig som besökare på Vångavallen bästa service. Samtidigt vet vi att alla våra biljettköpare kommer få ta del av den information och de erbjudanden som görs via vår digitala försäljning.

FAMILJEPAKET TILL SUPERETTAN
Till våra Superettan-matcher kan du nu köpa familjepaket. Det innebär att du får rabatterat pris om du ska gå 1 vuxen och 1 barn eller 2 vuxna och 2 barn. Familjepaketen når du genom att gå in på Superettan-matcher på vår biljettsida och kollar längst ned bland våra biljettalternativ.

FOTBOLLSKONTO
Du som har köpt årskort eller biljett har redan märkt att du behöver koppla ditt fotbollskonto till mailadressen du använder för att köpa på vår biljettsida. Anledningen är att vi SEF-klubbar (Allsvenskan och Superettan) ska bli ännu bättre på att ge våra besökare mer värdefull information och samtidigt göra att det bara krävs ett konto för att göra allt inom Svensk Elitfotboll så som biljettköp, kolla på intervjuer via TFF Play, logga in i appen TFF Play eller spela Allsvenskan Fantasy. Att ha ett fotbollskonto är helt gratis.

DU KAN NU DELA DITT ÅRSKORT
Är du årskortsinnehavare men har inte möjlighet att gå på en match? Du kan nu dela ditt årskort för en match genom att logga in på vår biljettsida och trycka på dela-knappen vid ditt årskort. Låt inte din plats stå tom, var schysst mot en familjemedlem eller kompis och låt dem gå till Vångavallen.

APPEN TFF LIVE
Vi pratar mer och mer om appen TFF Live och det är något vi kommer fortsätta att göra. I appen får du full koll på både vårt dam- och herrlag och får samtidigt pushnotiser när det publiceras nyheter eller annan information. Du kan också följa våra matcher i OBOS Damallsvenskan och Superettan via livescore där du alltid har startelvan tillgänglig. Appen TFF Live hittar du där appar finns.

FÖRÄNDRING GÄLLANDE MATSERVERING
När du kommer in på Vångavallens östra kortsida vid nästa match kommer du se att saker och ting har hänt på området!

Från och med säsongen 2024 tar vi över all försäljning på Vångavallen i egen regi, även tältet. För att sköta all försäljning av mat och dryck på bästa sätt har ett bolag skapats och vi har lagt mycket tid på att förbereda allt så det ska gå så smidigt som möjligt.

Matserveringen kommer koncentreras till ytan runt tältet och därför har också den tidigare grillplatsen flyttat till östra kortsidan där tältet står. Där kan du nu köpa mat utan att gå in på det inhägnade området men vill du som besökare fortfarande ta en kall inför avspark går det utmärkt precis som tidigare – det är bara att ta dig in på det inhägnade området. Utbudet i kioskerna på norra och södra läktarna justeras något så att du där kan köpa kaffe, godis, fika och kokt korv. Precis innanför entrén kommer fika-kiosken fortsatt vara öppen.

TFF-SHOPEN
Vår fysiska shop kommer fortsatt vara öppen vid våra hemmamatcher och du hittar den precis till vänster när du kommit in genom huvudentrén. Nytt för i år är dock att vi kommer ha nya produkter som vi inte kommer att ha i lager på Vångavallen utan som beställs efter att order kommit in via tffshopen.se. Det kommer finnas provexemplar i TFF-shopen, men order på dessa produkter läggs på tffshopen.se.

VÄSKFÖRBUD
Polismyndigheten meddelar att det från och med 1 november råder väskförbud på större evenemang och festivaler i Sverige, däribland också på arenorna i Allsvenskan och Superettan. Svensk Elitfotboll förhåller sig helt till de riktlinjer som Polismyndigheten anger.

Beslutet innebär att inga väskor är tillåtna på arenorna i Allsvenskan och Superettan, det gäller alla storlekar. Detta inkluderar även plastpåsar, genomskinliga eller täckta. Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på matchen samt för personer med barn som har behov av skötväska.

LÄS GÅ PÅ MATCH INFÖR DITT BESÖK
Vi har samlat mycket information om vad som möter dig som besökare på våra matcher under Gå på match här på hemsidan. Ta några minuter och läs igenom för att du ska vara förberedd inför ditt besök på Vångavallen.

Har du funderingar kring att besöka våra matcher på Vångavallen? Kontakta Emanuel Ragnar, privatmarknadsansvarig, så får du svar.