Välkommen Jesper Dickman!

2023.07.07 | Herr | Emanuel Ragnar

22-åringen kommer senast från allsvenska IFK Värnamo.

Jesper Dickman är fostrad i Åkarps IF så det är en återkomst till Skåne som aktualiseras i och med övergången. Genom karriären har han representerat ungdomslag i både Malmö FF och FC Nordsjælland innan det blev en flytt till IFK Värnamo i början av 2022.

– Jag är väldigt glad över att få komma till Trelleborgs FF. Det är en stor möjlighet för mig att utvecklas som spelare och att hjälpa laget nå sina mål, säger Jesper Dickman.

– Jag är en offensivt skicklig och smart spelare som gillar att ha mycket boll och bidra med både mål och assist.

Det är främst på kanterna offensivt vi sett Dickman under sin karriär och det är en spelare som är välbekant med vad han ansluter till.

– I och med att jag kommer från Malmö så är det inte första gången jag är i Trelleborg om jag säger så. Jag har mött klubben många gånger genom min karriär och det har alltid varit tuffa och jämna matcher. Jag ser fram emot att få komma till klubben och kliva ut på Vångavallen.

Sportchef Salif Camara Jönsson är nöjd med förstärkningen som ansluter till träning redan under fredagen.

– Jesper är en spännande, ung spelare med gedigen fotbollsutbildning från både Sverige och Danmark. Det är en snabb, teknisk spelare med mycket bra vänsterfot samtidigt som han är duktig på att hitta ytor mellan motståndarens lagdelar.

– Han kommer från ett starkt IFK Värnamo och han kommer spetsa till konkurrensen ytterligare i vår trupp. Det är en spelare från närområdet som förstärker oss och passar således in i den strategi vi jobbar efter.