TFF Hani Nesajer

TFF skriver lärlingskontrakt

2023.02.17 | Herr, Ungdom/Akademi | Lotta Fjällström

Målvakten Hani Nesajer, född 2005, kom till TFF:s akademi från FC Bellevue inför säsongen 2021, nu är det klart att han skrivit på ett lärlingskontrakt.

Jag har jobbat hårt för det här ända sedan jag kom till Trelleborgs FF, så jag är väldigt glad att få den här chansen.

Hani Nesajer

Hani Nesajer hyllar båder tränare och kollegor för sin utveckling under tiden i klubben

Patrik Abrahamsson (målvaktstränare) har hjälpt och hjälper mig väldigt mycket och jag måste säga att både Andreas Larsen och Kasper Thiesson Kristensen ger mig värdefulla tips varje gång vi tränar ihop. Det uppskattar jag väldigt mycket och det hjälper mig att bli en bättre målvakt

Hani Nesajer

”Patrik Abrahamsson (målvaktstränare) har hjälpt och hjälper mig väldigt mycket och jag måste säga att både Andreas Larsen och Kasper Thiesson Kristensen ger mig värdefulla tips varje gång vi tränar ihop. Det uppskattar jag väldigt mycket och det hjälper mig att bli en bättre målvakt”, säger Hani som beskriver sig själv som en orädd målvakt med bra fysik, kommunikation och spelförståelse.

Målvaktstränare Patrik Abrahamsson har arbetet med Hani Nesajer i klubben under ett år och sett en stigande utvecklingskurva.

Hani är aggressiv i sitt målvaktsspel som han drar mycket nytta av i lägen en mot en i kombination med bra reflexer och blockeringsteknik. Han har tagit stora kliv under det senaste året och har mognat som fotbollsspelare, men han har alltid haft ett högt driv och inställning i att utvecklas.

Patrik Abrahamsson, målvaktstränare Trelleborgs FF

Hani kommer att träna kontinuerligt med a-laget under 2023, men inte varje pass. Utöver det kommer han att tillhöra P19-truppen och stå matcher där men även i U21 då matchtid är viktigt för unga spelare. Jag ser fram emot att fortsätta jobba med Hani och se utvecklingen fortsätta, säger Patrik Abrahamsson.

För sportchef Salif Camara Jönssons del är det ytterligare en akademispelare som satt sin signatur på ett kontrakt.

Vår akademi fortsätter att utveckla unga spelare till att bli aktuella för vårt seniorlag vilket är mycket positivt. Hani är en talangfull målvakt som under slutet av 2022 blev uttagen till ett landslagsläger han tyvärr fick lämna återbud till men det är klart att det är en målvakt med mycket potential som vi är glada över att fortsätta utveckla hos oss.

Salif Camara Jönsson, Sportchef Herr Trelleborgs FF

You need to add a widget, row, or prebuilt layout before you’ll see anything here. 🙂