TFF eSport besökte Skegrie Fritidsgård

2023.04.18 | Förening | Emanuel Ragnar

Igår var vi och hälsade på Skegrie Fritidsgård med vår eSport-ansvarige Gustav Larsson. Med oss hade vi också fyra spelare i Edina Filekovic, Felix Hörberg, Herman Hallberg och Lova Sternfeldt som hängde med ungdomarna under ett antal timmar.

Det blev en hel del FIFA-spelande men också full fart i den fina inomhushallen med fotboll. Det signerades också bilder som delades ut. Stort tack till de ansvariga på Skegrie Fritidsgård som lät oss komma och umgås med er.

Under 2023 kommer vårt eSport-lag med Gustav Larsson i spetsen besöka fritidsgårdar i Trelleborgs Kommun. Vi tar med oss allt som krävs för att kunna lira FIFA och sedan adderar vi med andra från vår förening, som till exempel spelare från våra representationslag. Om det blir fotboll, bordtennis eller kortspel med våra representanter från föreningen spelar inte så stor roll, det viktiga är att det blir en trevlig stund tillsammans.

Vi är också öppna för att besöka andra ställen än just fritidsgårdar. Har du tips på vart vi ska hälsa på? Tveka inte på att kontakta Emanuel Ragnar via emanuel.ragnar@tff.m.se så hittar vi en lösning.

Se film och bilder från besöket här.