Publik Vångavallen 2022

TFF bjuder in till föreningsdag mot IK Brage

2024.06.10 | Förening, Herr | Emanuel Ragnar

Vi bjuder din förening eller lag på fri entré till matchen den 17 juni.

Måndag den 17 juni 19:00 spelar vårt herrlag match mot IK Brage i Superettan. Till matchen bjuder vi in föreningar och lag i Trelleborgs kommun till årets första föreningsdag. Det betyder att vi bjuder på biljetterna till matchen.

Ett utskick kommer att ske inom kort men du kan redan nu anmäla intresse för att få biljetter. Du skickar ett mail med information om din förening till emanuel.ragnar@tff.m.se så får du mer detaljer via den vägen. Kom ihåg att du måste få biljetter skickade till dig för att komma in på matchen, din förening kan inte dyka upp på matchdag och förväntas bli insläppt på matchen utan biljetter.

Skolkort gäller naturligtvis men önskar ni att sitta ihop behöver du som ansvarig ledare be om biljetter till samtliga i föreningen.

Vi ber er respektera att det bara är en person från en åldersgrupp (eller en person från en mindre förening) som kontaktar oss för att det ska vara en så smidig hantering av biljetter som möjligt.

Det är inte enbart idrottsföreningar som är inbjudna, utan samtliga som är med i Trelleborgs kommuns föreningsregister.

Vi ser fram emot att välkomna föreningar till Vångavallen och på så sätt visa uppskattning för att ni är en del av Trelleborgs föreningsliv.

Sista anmälningsdag för biljetter är den 12 juni.