Skolkort, bibliotekskort och biljetter till PRO-föreningar

2024.03.28 | Dam, Förening, Herr | Emanuel Ragnar

Tillsammans skapar vi möjligheter för fler att gå på fotboll i Trelleborg.

Under de senaste dagarna så levererades skolkortet till ÅK6 – ÅK9 i kommunala skolor i Trelleborg (är du bosatt i Trelleborgs kommun men går på annan typ av skola, kontakta oss om du vill ha skolkort). Vi håller tummarna för att några fick sina kort utdelade innan lovet, annars så lär ni få det i er hand när ni kommer tillbaka.

Skolkortet innebär att man får ett kort som gäller för entré till våra matcher i OBOS Damallsvenskan och Superettan och delades ut för andra året där organisationen Aldrig Ensam är med och stöttar projektet.

Tillsammans når vi ut till barn och ungdomar i Trelleborgs kommun som kanske inte har ekonomisk möjlighet att gå på fotboll. Väl på plats så hoppas vi att man lägger grunden till livslång vänskap med andra på läktaren och samtidigt skaffar idoler i form av spelare man kan möta på stan i ett senare skede. Att vi i lilla Trelleborg (om man får säga så) har spelare på elitnivå inom både dam- och herrfotboll känns häftigt!

Vi har samtidigt delat ut bibliotekskort till biblioteken i Trelleborgs och Vellinges kommun (ja, du kan låna din matchbiljett där) samtidigt som vi utökar samarbetet med PRO-föreningar i Trelleborg och erbjuder dem biljetter till våra matcher. I utbyte skapar vi relationer med medlemsstarka föreningar i kommunen där vi också fått in personer till vår matchorganisation.