Köp årskort till TFF 2023

Säkra din plats – köp årskort

2023.03.02 | Dam, Förening, Herr | Lotta Fjällström

Säkra din plats till varje hemmamatch med att köpa årskort till Vångavallen. 2023 kommer det vara lönsammare än någonsin med årskort då det väntar två derbyn med höjda priser på lösbiljetter samtidigt som ditt årskort gäller för matcher även i Elitettan där vårt damlag spelar. Ett kort – alla matcher*.

KÖP DITT ÅRSKORT HÄR!
BLI MEDLEM I TRELLEBORGS FF FÖR 2023 HÄR!

Reserverade årskort

Du som hade årskort på Vångavallen under 2022 har din plats reserverad fram till och med den 28 februari. Logga in på vår biljettsida för att förnya din plats på ett smidigt sätt. Behöver du hjälp kontaktar du oss på biljett@tff.m.se.

Elitettan

2023 spelar vårt damlag i Elitettan för första gången. Köper du årskort för Superettan gäller det även som entré för matcherna i Elitettan. Nytt för i år är att även din plats gäller på våra dammatcher, inte fri placering som tidigare.

Årskort till enbart Elitettan köper du här.

Leverans

Samtliga som köper årskort får ett digital årskort levererat till sin mailadress. Det digitala årskortet kan du använda för att scanna in i samband med entré till våra hemmamatcher. Du kan också skriva ut ditt digitala årskort inför match men tänk på att om du tappar ditt utskrivna årskort så är det som att tappa ett fysiskt årskort.

Du kan också välja att addera ett fysiskt årskort mot en extra kostnad, detta gör du i samband med ditt köp av årskort. Det fysiska årskortet skickas ut till dig under mars månad.

Rullstolsläktare

Vill du boka plats på rullstolsläktaren? Kontakta oss på biljett@tff.m.se så hjälper vi dig.

* Årskort gäller för träningsmatcher, cupmatcher och seriematcher. Du som årskortsinnehavare har förtur till ev. kvalmatcher