Saga Ollerstam förlänger sitt kontrakt

2023.08.18 | Dam | Emanuel Ragnar

Mittbacken förlänger sitt avtal med TFF över 2024.

Saga Ollerstam anslöt till Trelleborgs FF inför Division 1-säsongen 2022 och var med och tog upp laget till Elitettan. Väl i Elitettan har hon varit en nyckelspelare som också burit lagkaptensbindeln under säsongen.

– Att sätta signaturen på ett nytt kontrakt känns fantastiskt. Det är en ära att fortsätta representera Trelleborgs FF och jag ser fram emot en härlig avslutning på den här säsongen och en ny spännande säsong nästa år, säger Saga Ollerstam.

Den här säsongen har det blivit 15 matcher i Elitettan och totalt har Saga representerat den blå tröjan i 37 seriematcher och gjort två mål.

– Min tid i klubben har varit väldigt lärorik och utvecklande. Jag är stolt över vad vi uppnått tillsammans hittills och att fortsätta i samma klubb ger mig möjlighet att bygga vidare på det vi skapat och sträva mot nya framgångar.

– Den här säsongen har varit väldigt utvecklande hittills, där vi som grupp hela tiden strävar efter att göra bra prestationer. Vi har arbetat hårt som lag och jag är övertygad om att vi har mer att ge i de återstående matcherna. Vårt fokus ligger på att fortsätta säsongen starkt, att hela tiden fokusera på kommande match och prestera så bra som möjligt i samtliga matcher, avslutar Saga Ollerstam.

Sportchef Johan Bauer fortsätter att fylla på truppen inför kommande säsong där årets lagkapten är den senaste spelaren att sätta sin signatur på nytt kontrakt.

– Det är en skön känsla att vår lagkapten redan nu väljer att skriva nytt kontrakt. Saga är en spelare och person som är väldigt viktig för att vi som klubb och lag ska ta nästa steg, så vi är självklart mycket glada att Saga förlängt sitt kontrakt, säger Johan Bauer.