Publikinformation inför fredagens skånederby

2024.05.15 | Herr | Emanuel Ragnar

Förbered dig på bästa sätt genom att läsa igenom det här.

VÄSKFÖRBUD
Polismyndigheten meddelar att det från och med 1 november råder väskförbud på större evenemang och festivaler i Sverige, däribland också på arenorna i Allsvenskan och Superettan. Svensk Elitfotboll förhåller sig helt till de riktlinjer som Polismyndigheten anger.

Beslutet innebär att inga väskor är tillåtna på arenorna i Allsvenskan och Superettan, det gäller alla storlekar. Detta inkluderar även plastpåsar, genomskinliga eller täckta. Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på matchen samt för personer med barn som har behov av skötväska.

BILJETTER
Från och med 2024 finns det ingen möjlighet att köpa biljett i biljettlucka på plats. Endast förköp gäller. Biljetter köper du via vår biljettsida. Köp gärna i god tid så du slipper stå utanför entrén och göra allting i sista sekund.

ENTRÉ
Hemmapublik går in via huvudentrén som du hittar i sydöstra hörnet, från Östervångsvägen. Notera att det är ont om parkeringsplats i området så var antingen ute i god tid eller lämna bilen hemma. Läs på match innan ditt besök hos oss.

Bortapublik som köpt biljett på G använder också hemmaentrén.

Bortastå är placerad på den västra kortsidans ståplatsläktare. Ingång sker via Östervångsparken och sektionen är avgränsad från övriga sektioner på Vångavallen.

Parkering för bortasupportrar hänvisas till Söderslättshallen, därifrån går du bara en kort promenad genom parken för att komma till bortaentrén. Vi reserverar oss för evenemang i Söderslättshallen vilket kan göra att det är ont om plats på parkeringen.

Samtliga entréer öppnar 18:00.

PARKERING
Det är ont om parkering i området runt Vångavallen. Var ute i god tid för att hitta parkering eller lämna bilen hemma och ta dig på annat sätt till arenan. Entrén öppnar 18:00.

ÖVRIGT
Souvenirer köper du i TFF-shopen. Du hittar den till vänster precis innanför huvudentrén. Du kan lägga beställningar inför matchen som du hämtar ut i samband med match. Notera att du måste lägga beställningen senast dagen innan match för att hämta ut i samband med match. Notera också att alla artiklar inte lämnas ut förrän efter match på grund av säkerhetsskäl.

Notera att det är väskförbud på arenan.

Kom i god tid då vi väntar oss en hög publiksiffra vilket betyder att många ska visiteras. Entrén öppnar 18:00.

I tältet, som öppnar samtidigt som huvudentrén, har vi fullständiga rättigheter men även alkoholfria alternativ. I tältet finns det även grillspett, pustakorv och annan mat.

Från och med 2024 finns det ingen möjlighet att köpa biljett i biljettlucka på plats. Endast förköp gäller. Biljetter köper du via vår biljettsida. Köp gärna i god tid så du slipper stå utanför entrén och göra allting i sista sekund.