Publikinformation inför dagens match

2023.10.28 | Herr | Emanuel Ragnar

Idag är det skånederby på Vångavallen vilket gör att det är mycket folk i rörelse.

Kom i god tid till matchen, både för att vara inne på arenan när matchen drar igång men också för att i lugn och ro hitta parkering om du tar bilen. Kan du undvika att åka bil till matchen är det bra då parkeringsmöjligheterna är begränsade runt omkring Vångavallen. Ha också med i beräkningen att andra evenemang i närheten kan göra att parkeringsmöjligheterna minskar än mer.

Insläppet till hemmasektioner öppnar 13:00 (matchen har avspark 15:00) och vi uppmanar TFF-supportrar att vara på plats inne på arenan i god tid för att ladda upp inför matchen. Tältet öppnar även det 13:00 med mat och dryck.

Läs Gå på match innan ditt besök på Vångavallen. Där hittar du information om vad du möts av på plats och vad som inte är tillåtet att ta med sig in på arenan. Visitering kommer att ske vid samtliga insläpp.

BILJETTSTATUS
Det har sålts många biljetter via förköp och att köpa förköpsbiljett är både billigare för dig som biljettköpare samtidigt som du slipper stå i dubbla köer vid Vångavallen. Har du ingen biljett när du kommer till arenan måste du först stå i kö till biljettluckan för att sedan stå i kö till visitering/inscanning. Biljetter köper du här.

Sektioner som börjar få ont om lediga sittplatser är följande:
A: ~50 lediga platser.
J: Färre än 5 lediga platser.
L: ~50 lediga platser.
Familjeläktaren: ~50 lediga platser.