Nytt kontrakt för Olivia Strid

2023.08.21 | Dam | Emanuel Ragnar

Inför säsongen anslöt Olivia Strid till TFF, nu är det klart med en fortsättning.

Ytterbacken var till en början tänkt till höger, men den här säsongen har vi sett henne till vänster i backlinjen istället där hon match efter match levererar fina prestationer.

– Jag är väldigt glad över att få förlänga mitt kontrakt med Trelleborgs FF. Det ger mig en möjlighet att fortsätta utvecklas och vara en del av detta fantastiska lag och klubb, säger Olivia Strid.

Under den här säsongen har Olivia Strid startat samtliga 16 matcher i Elitettan och gjort ett mål.

– Jag är så stolt över den säsongen vi haft hittills. Det har varit en fantastisk resa med många framgångar och jag ser fram emot att avsluta säsongen på bästa sätt och fortsätta bygga vidare inför nästa säsong.

– Efter min första tid i klubben har jag fått en väldigt positiv bild av Trelleborgs FF. Jag kände mig välkomnad direkt samt både stöttad och inspirerad av laget och klubben. Jag ser fram emot att fortsätta växa som spelare och kunna bidra till de mål vi gemensamt sätter upp, avslutar Olivia Strid.

För sportchef Johan Bauers del innebär Strids signatur på kontraktet att ytterligare en viktig spelare är klar inför nästa säsong.

– Olivia har under den här säsongen visat att hon är helt rätt profil för klubben och laget och vi är väldigt nöjda med hennes prestationer. Vi är också övertygade om att det finns ytterligare nivåer i henne och ser fram emot att utveckla henne än mer som spelare.