Nyheter i organisationen

2024.04.22 | Förening, Ungdom/Akademi | Lotta Fjällström

För en tid sedan meddelades en förändring i organisationen kopplad till vår Akademi och ungdom i och med att Martin Biärsjö lämnat för nya utmaningar. Här presenterar vi hur organisationen ser ut framåt.

Ny akademichef blir Alexander Engbe, för många känd från åren som spelare i Trelleborgs FF, sedermera tränare och under de senaste åren som huvudtränare för vårt PA15-lag. I tillägg till rollen hos Trelleborgs FF är han anställd inom fotbollsprofilen på Pilevallskolan, samt utbildad personlig tränare. I Alexander får vi en person med väldigt relevant erfarenhet och bakgrund, som redan är väl insatt i verksamheten och därmed har kort startsträcka.

Föreningens ungdomsverksamhet har sedan 2014 ökat från 200 aktiva till dagens drygt 800, och där till ett markant större antal ledare. För att möta upp denna växande organisation väljer vi att även här göra vissa förändringar, främst gällande klubbens koordinatorer (fotbollsutvecklare).

Vi är väldigt glada för att kunna presentera ett team som tillsammans med våra spelare och ledare fortsätter att skapa förutsättningar för alla unga spelare ska trivas, utvecklas och verka i TFF. Organisationen inom akademi och ungdom ser ut på följande sätt:

Salif Camara Jönsson Trelleborgs FF

Salif Camara Jönsson

Ansvar: PA19, Herr A

Kristian Haynes

Ansvar: Utvecklingschef och huvudtränare PA19

Trelleborgs FF Alexander Engbe

Alexander Engbe

Ansvar: Akademichef PA15-PA17, bredd P16-19 år. 50% anställning.

Magnus Björk

Ansvar: Pojkverksamhet 10-14 år, akademilag F15/16. 40% anställning. Arbetar även på Pilevallsskolans fotbollsprofil samt som idrotts- och resurslärare på Liljeskolan.

Trelleborgs FF Isabella Grujic

Isabella Gruijic

Ansvar: Fotbollsutvecklare (koordinator) F10-14 år. Studerar även Sports Management och är ledare för F11.

Stefan Jönsson Trelleborgs FF

Stefan Jönsson

Ansvar: Pojkar och Flickor 4-9 år. Hållbarhetsansvarig för Trelleborgs FF och ansvarig för värdegrundsarbete.

Trelleborgs FF Erik Widmark

Erik Widmark

Ansvar: Administration pojkar och flickor och pojkar 10-19 år. 30 % anställning. Verkar också som analytiker i PA19 och studerar Sports Management.

Mer information