Linnea Prambrant förlänger kontraktet

2023.09.14 | Dam | Emanuel Ragnar

Nästa års trupp fortsätter att växa, nu har även Linnea Prambrant förlängt kontraktet.

Linnea Prambrant anslöt till Trelleborgs FF från Bergdalens IK inför den här säsongen och har spelat 17 matcher för TFF i Elitettan samt gjort sex stycken mål. Nu är det klart att hon förlänger kontraktet över 2024.

– Det är verkligen skitkul att förlänga med TFF. Det är en bekräftelse på att jag gjort någonting bra och jag tycker att hela föreningen är otrolig så jag är jättemotiverad över att få bära den blå tröjan även nästa säsong, säger Linna Prambrant om att sätta signaturen på ett nytt kontrakt.

Linnea anslöt som sagt från Elitettan-klubben Bergdalens IK inför säsongen och är tydlig med att hennes utvecklingskurva gått uppåt.

– Säsongen hittills har varit en väldigt lärorik tid, men framförallt har det varit roligt att vinna matcher tillsammans med det här laget. Om man ser till mig personligen så har min utveckling gått mycket framåt samtidigt som jag tror att Jocke (Felldin, huvudtränare) och övriga ledarstaben har fortsatt mycket att lära ut så jag utvecklas ännu mer som fotbollsspelare.

Linnea Prambrant Trelleborgs FF

Som nykomlingar ligger Trelleborgs FF just nu på andra plats i tabellen. I helgen väntar ett toppmöte mot AIK och förhoppningen är att säsongen fortsätter som den påbörjats.

– Vi har pratat sedan dag ett att vår bästa ska vi göra i den sista omgången. Vi kommer att fortsätta jobba på med det som behövs så kommer den här säsongen bli något att minnas i många år framöver för alla som följer och älskar Trelleborgs FF, avslutar Linnea Prambrant.

Sportchef Johan Bauers arbete med nästa års trupp har nu fått ytterligare en pusselbit lagd.

– Att signa upp Linnea redan nu är skönt eftersom vi arbetat på det ett tag. Hon står för mycket av det vi vill ha av våra spelare som stor arbetskapacitet och stort engagemang på och utanför planen. Jag ser fram emot att följa henne under 2024 och är övertygad om att hon kommer ta ytterligare kliv som fotbollsspelare.