Ladda ner appen TFF Live – Ha koll på allt som händer!

2023.05.12 | Förening, Herr | Emanuel Ragnar

I appen TFF Live får du senaste information, matchhändelser och mycket annat.

I och med lanseringen av ny hemsida fungerar den också som den ska tillsammans med Apple-produkter.

Ladda ner appen TFF Live, som finns där appar finns, så öppnar sig en värld av nya möjligheter kopplade till ditt favoritlag Trelleborgs FF. Då appen har tagits fram tillsammans med Svensk Elitfotboll är det Superettan som täcks, även om vi publicerar en hel del gällande vårt damlag och Elitettan också.

Logga in med ditt fotbollskonto, som du använder till mycket annat runt Trelleborgs FF, så kan du också få dina biljetter direkt i appen (om du använder samma mail till fotbollskonto som du använder för att köpa biljett).

I appen får du också pushnotiser med de senaste nyheterna som publiceras på hemsidan. Du får också intervjuer från FotbollPlay publicerade direkt i appen samtidigt som du har trupp, skytteliga och tabell för Superettan synliga också.

Under TFF:s matcher i Superettan har du all information runt matcherna direkt i appen. Du har laguppställningar och matchhändelser i realtid samtidigt som du också har höjdpunkter direkt i appen om du abonnerar på Higlights+. Om du inte har abonnemang där så har du höjdpunkter tillgängliga efter varje omgång.

Via pushnotiser kommer också erbjudanden av olika slag att skickas ut under året. Se till att ha notiser aktiverade.