Publik Vångavallen 2022

Köp biljett till sommarens matcher

2023.06.20 | Dam, Herr | Emanuel Ragnar

Redan nu kan du köpa biljetter till flera av sommarens matcher på Vångavallen.

Damerna har två hemmamatcher kvar i Elitettan innan sitt sommaruppehåll och dessa är mot BK Häcken den 25 juni och mot Bollstanäs SK den 1 juli. Biljetter till båda matcherna finns att köpa på vår biljettsida.

Glöm inte att läsa Gå på match innan ditt besök på Vångavallen. Där får du värdefull information om till exempel parkering och vad du möter för personal när du går in på arenan men också exempel på vad du inte får ta med dig för föremål in på arenan.

Herrarna återsamlas efter sin semester i mitten av denna vecka för att första spela träningsmatch på bortaplan mot Halmstad för att sedan ta emot Östers IF på Vångavallen den 30 juni. Biljetter till den träningsmatchen finns att köpa på vår biljettsida och det kommer endast att vara förköp till denna match, inga biljetter finns att köpa på plats helt enkelt. Årskort gäller som vanligt till våra träningsmatcher.

Nästa hemmamatch i Superettan är den 10 juli då Utsiktens BK står för motståndet innan det är skånederby den 30 juli. Till matchen mot Utsikten kan du redan köpa biljetter och till skånederbyt är det just nu medlemsförtur (kod har mailats ut idag) och den allmänna försäljningen av biljetter startar nästa vecka. Du som har biljettpott kan också hämta ut dina biljetter till Landskrona-matchen redan nu vilket vi naturligtvis rekommenderar så du kan välja att sitta på den plats du vill. Biljetter till våra matcher hittar du här.

Är du en förening som vill köpa föreningsbiljetter till våra elitmatcher på Vångavallen kontaktar du Emanuel Ragnar för att få mer information. Din förening kan köpa biljetter för 5 kronor styck till våra matcher.