KFX HR-partner och Trelleborgs FF återförenade i nytt partnerskap

2023.04.19 | Förening | Emanuel Ragnar

KFX HR-partner går åter in som sponsor till Trelleborgs FF och blir nu föreningens officiella HR-partner.

Trelleborgs FF är en av landets sju klubbar som har elitlag både inom dam och herr. Herrarna spelar säsongen 2023 i Superettan och damerna i Elitettan. Föreningen har dessutom runt 750 aktiva ungdomar och det bedrivs fotbollsverksamhet 360 dagar om året.

– Det känns jättekul att KFX och TFF ska samarbeta igen, säger Trelleborgs FF:s klubbdirektör Mattias Kronvall som tror på långsiktiga partnerskap. För en förening som TFF är det viktigt att ha ett starkt partnernätverk. Från KFX får vi stöttning i allt som rör personalfrågor men också med att hitta jobb vid sidan av fotbollen till våra aktiva. Det är helt enkelt väldigt värdefullt.

KFX HR-partner arbetar främst med rekrytering, bemanning samt outsourcing och har kontor i Malmö, Stockholm, Göteborg, Sundsvall och Umeå.

– Det är med stor glädje och stolthet vi får möjlighet att återigen stötta TFF, denna gång som officiell HR-partner, säger Peter Ericson, VD på KFX HR-partner. Att vi tillsammans med TFF får chans att stötta kretsen kring klubben och spelarna i att hitta sysselsättning vid sidan av sina fotbollskarriärer känns otroligt motiverande och inspirerande.

Redan nu har två av damlagets spelare varit i kontakt med KFX, varav en av dem nyligen fått anställning hos KFX. Många fler möjligheter finns via det breda kontaktnätet och de uppdrag som KFX löpande arbetar med i Skåne med omnejd.

________________________________________________

KFX HR-partner – ett av landets äldsta konsult- och rekryteringsföretag
KFX HR-partners mål är att effektivisera hela anställningsprocessen. Vi hjälper företag och organisationer att snabbare, enklare och effektivare hitta den kompetens de behöver i sin verksamhet. På samma vis hjälper vi våra konsulter och arbetssökande att komma i kontakt direkt med företagen och organisationerna och slippa utdragna och ineffektiva anställningsprocesser. www.kfx.se

Trelleborgs FF – bredd och elit med ungdomsverksamheten i fokus
Föreningen som grundades 1926 har 35 år i Svensk Elitfotboll, varav 18 år av dessa i allsvenskan. Trelleborgs FF har elitlag på både dam- och herrsidan, detta som en av sju föreningar i landet. Klubben har idag runt 750 stycken aktiva spelare. Ungdomsverksamheten är kärnan i vår klubb, och den växer kontinuerligt. Vi erbjuder trelleborgarna både en bredd och en spets de kan vara stolta över. www.trelleborgsff.se