jennifer wandt trelleborgs FF

Jennifer Wandt lämnar Trelleborgs FF

2023.06.29 | Dam | Emanuel Ragnar

Målvakten Jennifer Wandt lämnar TFF efter matchen mot Jitex den 9 juli.

Det betyder att matchen mot Bollstanäs SK på lördag är Wandts sista match på Vångavallen. Veckan efter spelas matchen på bortaplan mot Jitex och därför är lördag en bra möjlighet för supportrar att tacka Jennifer för tiden i klubben.

– Det är naturligtvis inte optimalt att tappa en så duktig spelare som Jennifer mitt i säsongen men en stark hemlängtan till USA gör att hon tagit detta beslut, något vi respekterar, säger Johan Bauer, sportchef i Trelleborgs FF.

– Vi vill säga stort tack till henne för de insatser hon gjort under det här året i klubben och det har varit en ära att ha henne här. Hon har varit en av Elitettans absolut bästa målvakter så det är klart att det är kännbart att hon lämnar, avslutar Johan Bauer som också är tydlig med att Erika Nykjaer och Emma Svensson är målvakter som finns i nuvarande trupp.

Jennifer Wandt Trelleborgs FF

Jennifer Wandt kom till Trelleborg och TFF under sommaren 2022 och var en starkt bidragande orsak till avancemanget till Elitettan. Under sin tid i klubben har hon stått för ett antal strålande insatser på planen där många nog minns straffräddningarna i kvalet upp till Elitettan som något alldeles extra

– Jag är väldigt tacksam över att Trelleborgs FF gett mig möjligheten att spela elitfotboll. Att få vinna ligan med laget förra året och gå upp till Elitettan är minnen jag aldrig kommer glömma och jag önskar laget all lycka resterande del av säsongen, säger Jennifer Wandt.

Biljetter till matchen på lördag köper du på vår biljettsida som du hittar här.