Jennifer Lilliehöök förlänger sitt kontrakt

2023.12.07 | Dam | Emanuel Ragnar

Den offensiva spelaren är klar för en fortsättning i TFF.

Jennifer Lilliehöök anslöt till klubben inför säsongen 2021 och har spelat 47 seriematcher i den blå tröjan. Nu är det klart med en fortsättning i Trelleborgs FF då hon förlängt sitt kontrakt över 2024.

– Det känns helt fantastiskt och fortfarande lite overkligt men jag är så glad över att ha förlängt mitt kontrakt. Det är klart att jag alltid haft en strävan mot allsvenskt spel men att få genomföra resan från division 1 till Allsvenskan med Trelleborgs FF har varit helt magiskt, säger Jennifer Lilliehöök.

Den löpvilliga offensiva spelaren gjorde 10 mål under de två division 1-säsongerna hon representerat TFF men än så länge väntar hon på första målet i elitfotbollen.

– Det är mitt första år på elitnivå och året har innehållit så mycket glädje och lärdomar. Jag tycker att jag tagit stora kliv i min utveckling individuellt men jag tycker också truppen har gjort detsamma. Jag är så stolt över prestationen vi gjort och det är ett härligt gäng tjejer vilket gör att man har en sån glädje inför varje träning och match.

Förberedelserna har påbörjats inför den allsvenska debuten för Trelleborgs FF och Jennifer har en ljus syn på framtiden.

– Personligen vill jag fortsätta att utvecklas och ta stora kliv som fotbollsspelare. För laget kommer det naturligtvis bli en än större utmaning än vad vi mött tidigare men med den här truppen och i takten vi utvecklas så känns det verkligen bra. Vi måste dock kämpa hårt för det, säger Jennifer Lilliehöök.

Sportchef Johan Bauer hyllar inställningen på den senaste spelaren som förlängt sitt kontrakt.

– Att Jennifer vill fortsätta sin utveckling hos oss är väldigt roligt. Hon utvecklas för varje år och vill hela tiden flytta fram sina positioner. Med sin inställning bidrar hon väldigt mycket på både träningar och match samtidigt som hon har en spetsegenskap i och med sin snabbhet.