Information inför kvällens match

2023.08.07 | Herr | Emanuel Ragnar

Det skånska vädret bjuder på både regn och blåst just nu men ambitionen är fortsatt att spela kvällens match på Vångavallen.

En första planinspektion har gjorts och bedömningen är att matchen kan spelas på Vångavallen som planerat. En ny planinspektion görs runt lunch och sedan följer ytterligare en under eftermiddagen.

Eventuella förändringar inför kvällens match meddelas genom trelleborgsff.se och våra sociala kanaler.

Biljetter till kvällens match köper du som vanligt på vår biljettsida.

13:00: Det har nu gjorts en ny planinspektion och även den ger tummen upp för spel på Vångavallen ikväll och vi riktar ett stort tack till våra duktiga planskötare som gör allt de kan för att ge oss så bra förutsättningar som möjligt. Nästa planinspektion görs av matchdelegat och domare 16:00.

Då prognosen säger kraftiga vindbyar kommer tältet på östra kortsidan att hålla stängt ikväll av säkerhetsskäl. Det betyder att mat och dryck kan köpas i kioskerna på södra och norra läktaren, och det är endast dessa kiosker som är öppna för hemmasektioner på arenan.

16:30: Matchdelegat och domare har gjort planinspektion. Planskötarna arbetar just nu på att få undan det vatten som på vissa delar av planen blivit stående under eftermiddagens ihållande regn. Fler inspektioner av planen kommer att ske fram till planerad matchstart då det fortfarande regnar. Om beslut tas att planen inte är i speldugligt skick informerar vi om detta via våra kanaler så fort vi vet.

18:15: Matchdelegat och domare har gett klartecken för spel. Stort tack till planskötarna som gjort ett otroligt jobb under dagen för att få planen i speldugligt skick.