Inför Västerås SK – Trelleborgs FF

2023.09.30 | Herr | Emanuel Ragnar

Bortamatch mot Västerås SK väntar på Hitachi Energy Arena.

Imorgon är det dags för match mot Västerås SK på bortaplan och herrarna påbörjade resan efter träningen på lördagen. 15:00 är det avspark och är du inte på plats kan du se matchen på discovery+.

Vill du ge ett bidrag för varje mål TFF gör i Superettan? Kolla in Måljakten och stötta klubben!

Stefan Jacobsson om senaste matchen
– Tre otrolig sköna poäng och sett till 90 minuter en väl genomförd match. I första halvlek har vi problem med J-Södras speluppbyggnad där vi får slita rätt rejält. Vi löser vissa delar bättre och bättre och jag tycker ändå att vi neutraliserar deras anfallsspel på ett okej sätt. I andra halvlek blir vi bättre med boll och får motståndarna att flytta sig. Från 60 minuter och till slutsignal tycker jag det är vi som är det bättre laget och skapar målchanserna.

Stefan om morgondagens match
– Det är som alltid en tuff men inspirerande utmaning att möta serieledare. Vilan mellan matcher är den som är besvärlig för oss med enbart två dagars vila mellan matcherna. Vi får se hur vi sätter matchplanen och vilken eventuell rotation på spelare det blir. Vi kommer möta ett lag som är skickligt att hålla i bollen samtidigt som det är konstgräs och det kommer gå fort där ute.

MATCHINFORMATION
TID:
 Söndag 1 oktober, 15:00
PLATS: Hitachi Energy Arena | Biljetter köper du här!Är du inte på plats ser du matchen på discovery+.
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Mikko Viitikko, Mattias Andersson, Abel Ogwuche, Pierre Dahlin Larsen, Herman Hallberg, Nicolas Mortensen, Mohammed Saeid, Liam Olausson, Zander Hyltoft, Emmanuel Godwin, Jesper Dickman, Filip Bohman, Henry Offia, Tobias Karlsson, Bödvar Bödvarsson, Haris Brkic
INTE MED I MATCHTRUPP: Johan Stenmark (skadad), Mouhammed-Ali Dhaini (skadad), Eren Alievski, Felix Hörberg (skadad), Markus Björkqvist (skadad), Kalle Wendt

MOTSTÅNDARKOLL
Västerås SK ligger på första plats i tabellen efter 51 poäng på 24 matcher. Målskillnaden är 39-19. Senast vann man med 2-1 mot AFC Eskilstuna på bortaplan.