Inför Utsiktens BK – Trelleborgs FF

2023.09.23 | Herr | Emanuel Ragnar

Bortamatch mot Utsiktens BK väntar på Bravida Arena.

Imorgon är det dags för match mot Utsiktens BK på bortaplan och herrarna påbörjade resan efter träningen på lördagen. 13:00 är det avspark och är du inte på plats kan du se matchen på discovery+.

Vill du ge ett bidrag för varje mål TFF gör i Superettan? Kolla in Måljakten och stötta klubben!

Stefan Jacobsson om senaste matchen
– Gällande arbetsinsatsen, kämpaglöden och försvarsspelet i stort i senaste matchen finns det inget för mig att klaga på. Däremot så var inte vår speluppbyggnad tillräckligt bra under de inledande 60 minuterna. När de väl tar ledningen, då börjar vi hålla i bollen och bygga spel på det sättet vi ska och från vår kvittering gör vi en bra match. Men vi kan inte vara så passiva som vi var i första halvlek.

Stefan om morgondagens match
– Att möta serieledarna på bortaplan är en tuff men inspirerande utmaning. Jag är helt säker på att vi kan både göra en bra prestation och få till ett bra resultat om vi spelar på det sättet jag vet att vi kan. Jag tror inte Utsikten kommer backa någonting gällande saker de gjort tidigare under säsongen bara för de kommer ifrån några tuffa resultat den senaste tiden, så vi är beredda på att de bland annat kommer pressa högt precis som vanligt. Nyckeln till att vi ska få med oss ett bra resultat är att vi fortsätter att ha ett bra försvarsspel samtidigt som vi är mycket mer stabila i vår egna speluppbyggnad.

MATCHINFORMATION
TID:
 Söndag 24 september, 13:00
PLATS: Bravida Arena | Biljetter köper du här!Är du inte på plats ser du matchen på discovery+.
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Mikko Viitikko, Abel Ogwuche, Pierre Dahlin Larsen, Herman Hallberg, Nicolas Mortensen, Mohammed Saeid, Liam Olausson, Zander Hyltoft, Jesper Dickman, Filip Bohman, Henry Offia, Tobias Karlsson, Eren Alievski, Bödvar Bödvarsson, Haris Brkic
INTE MED I MATCHTRUPP: Mattias Andersson (skadad), Johan Stenmark (skadad), Emmanuel Godwin (skadad), Mouhammed-Ali Dhaini (skadad), Felix Hörberg (skadad), Markus Björkqvist (skadad), Kalle Wendt

MOTSTÅNDARKOLL
Utsiktens BK ligger på första plats i tabellen efter 46 poäng på 22 matcher. Målskillnaden är 41-17. Senast blev det förlust med 0-1 mot GIF Sundsvall på bortaplan.