Inför Trelleborgs FF – Västerås SK

2023.05.26 | Herr | Emanuel Ragnar

Under lördagseftermiddagen står serieledarna för motståndet. Avspark 15:00.

Biljett köper du enkelt via vår biljettsida (det är alltid billigare att köpa biljett online) och ta också en titt på TFF-shopen så du är rätt klädd när du går på match. Du kan välja att hämta ut din beställning i samband med matchen men då behöver beställning göras senast dagen innan match.

Vill du ge ett bidrag för varje mål TFF gör i Superettan? Kolla in Måljakten och stötta klubben!

Stefan Jacobsson om den senaste matchen
– Den senaste matchen var en jobbigt tillställning med fight i 90 minuter som innehåller mycket kamp om andrabollar. Det var en hygglig genomförd första halvlek där vi hade 2-0 in i paus men vi började andra halvlek svagare och de fick övertag via sina fasta situationer som de också utnyttjade. Jag tycker killarna reser sig otroligt bra efter 2-2-målet och slutfasen är väldigt bra genomförd där vi också lyckas avgöra.

Jacobsson om att ha hela truppen, förutom Abel Ogwuche som är på landslagsuppdrag, i träning
– Det är en jätteskön känsla att ha alla killar i full träning, något som jag inte tror att vi haft den här säsongen förrän nu. Det är en otroligt bra stämning just nu där alla verkligen vill vara med och bidra.

MATCHINFORMATION
TID:
 Lördag 27 maj, 15:00
PLATS: Vångavallen | Biljetter köper du här! | Kom ihåg att det alltid är billigare att köpa biljett online.
MATCHVÄRD: Craft
DET HÄR HÄNDER: Simon Böös underhåller i tältet från 14:00. I tältet har vi fullständiga rättigheter så det är perfekt att ladda upp där med mat och dryck inför matchen. Vi välkomnar till den här matchen Möllers Livs som kommer stå för maten och de fixar grillspett och festivalkorv. | Läs gärna Gå på match inför ditt besök på Vångavallen.
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Mikko Viitikko, Mattias Andersson, Herman Hallberg, Nicolas Mortensen, Mohammed Saeid, Liam Olausson, Filip Bohman, Henry Offia, Tobias Karlsson, Mouhammed-Ali Dhaini, Bödvar Bödvarsson, Felix Hörberg, Haris Brkic, Othmane Salama, Markus Björkqvist
INTE MED I MATCHTRUPP: Abel Ogwuche (landslagsuppdrag), Johan Stenmark (känning, men i full träning), Lukas Minter Wettergren, Eren Alievski

MOTSTÅNDARKOLL
Västerås SK är serieledare efter fem vinster på åtta matcher. Målskillnaden är 12-4 och senast vann man med 2-1 mot Östers IF på hemmaplan.