Inför Trelleborgs FF – Utsiktens BK

2023.07.09 | Herr | Emanuel Ragnar

Äntligen är Superettan tillbaka på Vångavallen och vi ser fram emot en härlig match mot serieledarna på måndag.

Biljett köper du enkelt via vår biljettsida (det är alltid billigare att köpa biljett online) och ta också en titt på TFF-shopen så du är rätt klädd när du går på match. Du kan välja att hämta ut din beställning i samband med matchen men då behöver beställning göras senast dagen innan match.

Vill du ge ett bidrag för varje mål TFF gör i Superettan? Kolla in Måljakten och stötta klubben!

Stefan Jacobsson om återstarten av Superettan
– Det har sett väldigt bra ut. Vi har haft en bra uppstart efter ledigheten och har kunnat hantera belastningen på spelarna på ett bra sätt där många fått speltid i träningsmatcherna. Vi har tryckt på vår egna helhet, vår försvars- och anfallsspel precis som vi gör varje vecka. Vi har också diskuterat och tittat på ytterligare ett spelsystem utifrån att vi ska kunna använda våra spelare med vissa speciella egenskaper på annat sätt än tidigare.

Stefan om morgondagens match
– Som alltid behöver vi göra en bra helhet. Utsikten kan vara väldigt fysiska men också spela väldigt bra fotboll. De har erfarna spelare som vet vad som krävs för att spela på den här nivån och det är ett gäng som inte leder serien utan anledning.

MATCHINFORMATION
TID:
 Måndag 10 juli, 19:00
PLATS: Vångavallen | Biljetter köper du här! | Kom ihåg att det alltid är billigare att köpa biljett online.
MATCHVÄRD: Volkswagen Trelleborg
DET HÄR HÄNDER: I tältet har vi fullständiga rättigheter så det är perfekt att ladda upp där med mat och dryck inför matchen. Vi välkomnar till den här matchen Möllers Livs som kommer stå för maten och de fixar grillspett och festivalkorv. | Läs gärna Gå på match inför ditt besök på Vångavallen.
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Mattias Andersson, Abel Ogwuche, Johan Stenmark, Herman Hallberg, Nicolas Mortensen, Mohammed Saeid, Liam Olausson, Emmanuel Godwin, Jesper Dickman, Filip Bohman, Henry Offia, Tobias Karlsson, Bödvar Bödvarsson, Felix Hörberg, Haris Brkic, Markus Björkqvist
INTE MED I MATCHTRUPP: Mikko Viitikko, Lukas Minter Wettergren, Mohammed-Ali Dhaini, Eren Alievski, Othmane Salama

MOTSTÅNDARKOLL
Utsiktens BK ligger på första plats efter nio segrar på tolv matcher. Målskillnaden är 24-9 och före uppehållet vann man med 5-0 mot GIF Sundsvall.