Inför Trelleborgs FF – Umeå IK

2023.10.13 | Dam | Emanuel Ragnar

Lördagsmatch väntar på Vångavallen, avspark sker 13:00.

Morgondagens match mot Umeå IK har avspark 13:00 och insläppet öppnar en timme innan.

Det kostar ingenting för barn och ungdomar som är 17 år eller yngre, men samtliga besökare måste ha biljett. Biljetter fixar du via vår biljettsida.

Joakim Felldin om den senaste matchen:
– I takt med prestationerna och resultaten vi gjort så har vi märkt att vi får möta lag som uppträder på ett annorlunda sätt än tidigare under säsongen. Jag lägger ingen värdering i att lag ställer upp som lågt stående mot oss, utan det är upp till oss att lösa upp knutarna. I matchen upplever jag att vi delvis gör väldigt bra saker, så är det väldigt många saker jag saknar i matchen. Det är klart att avslutningen blir speciell där vi missar straff och returer efter den, får ett mål bortdömt, släpper in ett mål men lyckas ändå kvittera.

Joakim Felldin om morgondagens möte med Umeå IK:
– Det är klart att matchen vi gjorde på bortaplan mot dem inte är något vi är stolta över, utan vi vill göra en klart bättre prestation än den. Jag och spelargruppen har en väldigt hög tro på att vi ska vinna den här matchen.

MATCHINFORMATION
TID: Lördag 14 september, 13:00
PLATS: Vångavallen | Köp biljetter här 
MATCHVÄRD: TrelleborgsHem
DET HÄR HÄNDER: Entrén öppnar 1 timme innan avspark och så även tältet på östra kortsidan där vi har fullständiga rättigheter. Möllers Livs står för maten och det innebär bland annat grillspett.
MATCHTRUPP: Somea Polozen, Emma Svensson, Ebba Jahnfors, Saga Ollerstam, Rio Strand, Viktoria Persson, Matilda Andersson, Hanna Persson, Tilde Olsson, Ellen Loncar, Alice Egnér, Johanna Lindblom, Olivia Strid, Irmeli Jonsson, Lova Sternfeldt, Edina Filekovic, Linnea Prambrant, Elina Lenir

MOTSTÅNDARKOLL
Umeå IK ligger på femte plats i tabellen och har tagit 33 poäng på 22 omgångar. Laget har 41-33 i målskillnad och senast förlorade man med 1-2 mot Mallbacken på hemmaplan.