Inför Trelleborgs FF – Skövde AIK

2023.11.04 | Herr | Emanuel Ragnar

Den sista hemmamatchen för säsongen väntar när Skövde AIK står för motståndet.

Biljett köper du enkelt via vår biljettsida (det är alltid billigare att köpa biljett online) och ta också en titt på TFF-shopen så du är rätt klädd när du går på match. Du kan välja att hämta ut din beställning i samband med matchen men då behöver beställning göras senast dagen innan match.

Vill du ge ett bidrag för varje mål TFF gör i Superettan? Kolla in Måljakten och stötta klubben!

Stefan Jacobsson om senaste matchen och det klarade kontraktet:
– Det var naturligtvis väldigt skönt att ha säkrat kontraktet via poängen mot Helsingborg senast. Man går aldrig ut för att spela för en poäng utan vi ville naturligtvis vinna både derbyt och inför vår hemmapublik. Vi hade förväntat oss en större anstormning från HIF men den kom inte på det sättet vi trodde. Det var två lag som lyckades med sina defensiva matchplaner så det kändes som rättvist med en poäng var.

Stefan om avslutningen på säsongen och hur spelare kan reagera på att kontraktet är klart:
– Det är svårt att svara på. Förhoppningen är att spelarna verkligen kan spela ut nu när pressen försvunnit gällande placeringarna långt ner i tabellen. Vi har en liten möjlighet på en femteplats så det måste vi gå på. Sedan är det upp till oss ledare och framförallt mig att få spelarna att tömma ut det sista i de här matcherna. Jag hoppas och tror att spelarna vill avsluta säsongen på bästa möjliga sätt.

MATCHINFORMATION
TID:
 Söndag 5 november, 15:00
PLATS: Vångavallen | Biljetter köper du här! | Kom ihåg att det alltid är billigare att köpa biljett online.
MATCHVÄRD: NocNoc
DET HÄR HÄNDER: I tältet har vi fullständiga rättigheter så det är perfekt att ladda upp där med mat och dryck inför matchen. | Läs gärna Gå på match inför ditt besök på Vångavallen. Notera att det är väskförbud på Vångavallen.
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Mattias Andersson, Abel Ogwuche, Pierre Dahlin Larsen, Mohammed Saeid, Liam Olausson, Zander Hyltoft, Emmanuel Godwin, Jesper Dickman, Henry Offia, Tobias Karlsson, Eren Alievski, Bödvar Bödvarsson, Haris Brkic, Karl Wendt, Johannes Käck, Loke Mattsson
INTE MED I MATCHTRUPP: Mikko Viitikko (skadad), Johan Stenmark (skadad), Herman Hallberg (skadad), Nicolas Mortensen (skadad), Filip Bohman (skadad), Mouhammed-Ali Dhaini (skadad), Felix Hörberg (skadad), Markus Björkqvist (skadad)

MOTSTÅNDARKOLL
Skövde AIK ligger på fjortonde plats efter åtta segrar på 28 matcher. Målskillnaden är 39-50 och senast vann man med 2-0 mot Utsikten på hemmaplan.