Inför Trelleborgs FF – Östersunds FK

2023.05.14 | Herr | Emanuel Ragnar

På måndagskvällen väntar ÖFK som motståndare på Vångavallen. Avspark sker 19:00.

Biljett köper du enkelt via vår biljettsida (det är alltid billigare att köpa biljett online) och ta också en titt på TFF-shopen så du är rätt klädd när du går på match. Du kan välja att hämta ut din beställning i samband med matchen men då behöver beställning göras senast dagen innan match.

Vill du ge ett bidrag för varje mål TFF gör i Superettan? Kolla in Måljakten och stötta klubben!

Matchen mot Östersund blir Stefan Jacobssons första som huvudansvarig efter klubben gjort förändringar på tränarsidan där Per-Ola Ljung lämnat.

Stefan Jacobsson om den senaste veckan
– Det var snabba beslut i tisdags kväll där jag fick en förfrågan om att ta över huvudtränarrollen. Det är kort tid mellan matcherna, men jag har försökt att få en attityd och energi i gruppen så vi visar att vi är villiga att göra det som krävs för att få huvudet ovanför vattenytan helt enkelt, både för klubben och de som stöttar oss.

Jacobsson om morgondagens motståndare
– Vi möter ett lag i medgång som startade sin resa förra säsongen där de hade det tufft under våren men fick ihop det under hösten, något de fortsatt spinna på. Det är en motståndare som kräver respekt men vi måste ha en tro på att vi kan göra förändringar och klara av den här situationen.

MATCHINFORMATION
TID:
 Måndag 15 maj, 19:00
PLATS: Vångavallen | Biljetter köper du här! | Kom ihåg att det alltid är billigare att köpa biljett online.
MATCHVÄRD: TrelleborgsHem
DET HÄR HÄNDER: Simon Böös underhåller i tältet från 18:00. I tältet har vi fullständiga rättigheter så det är perfekt att ladda upp där med mat och dryck inför matchen. Vi välkomnar till den här matchen Möllers Livs som kommer stå för maten och de fixar grillspett och festivalkorv. | Läs gärna Gå på match inför ditt besök på Vångavallen.
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Mikko Viitikko, Herman Hallberg, Mohammed Saeid, Liam Olausson, Lukas Minter Wettergren, Filip Bohman, Henry Offia, Tobias Karlsson, Mouhammed-Ali Dhaini, Eren Alievski, Bödvar Bödvarsson, Felix Hörberg, Haris Brkic, Othmane Salama, Markus Björkqvist
INTE MED I MATCHTRUPP: Mattias Andersson (skadad), Abel Ogwuche (landslagsuppdrag), Johan Stenmark (skadad, i lättare träning), Nicolas Mortensen (skadad)

MOTSTÅNDARKOLL
Östersunds FK är obesegrade efter sex omgångar och har vunnit tre av dessa matcher. Målskillnaden är 10-5 och senast spelade man 3-3 på hemmaplan mot Jönköpings Södra.

Vill du följa Trelleborgs FF direkt i mobilen? I appen TFF Live får du nyheter, laguppställningar, erbjudanden och highlights (om du har Highlights+) via pushnotiser. Med ny hemsida fungerar appen också med Apple.