Inför Trelleborgs FF – Östers IF

2023.06.29 | Herr | Emanuel Ragnar

Sommarens andra träningsmatch spelas på Vångavallen imorgon och har avspark 17:00.

Entrén öppnar 16:00 och det det kostar 50 kronor för dig som är 20 år eller äldre. Upp till 20 år är det fri entré. Årskort gäller för entré till träningsmatch precis som vanligt. Det kommer bara vara förköp till matchen, alltså kan du inte köpa biljetter på plats. Du köper dina biljetter på följande sida.

Är du inte på plats kan du se matchen via Spiideo Play. Sändningen kostar 50 kronor och sänds via AI-kameror och utan kommentatorer. Du hittar sändningen här.

Stefan Jacobsson om måndagens match mot Halmstad och morgondagens match mot Öster
– Vi bytte samtliga utespelare efter 45 minuter och båda våra startelvor gör en väldigt solid insats. Det var många glädjande besked och det var kul med både prestationer och resultat.

– Vi har hållit på varje dag sedan i lördags vilket vi är medvetna om inför morgondagens match även om det kan bli en annan ingång gällande speltid för spelarna mot vad det var i måndags.

MATCHINFORMATION
TID:
 Fredag 30 juni, 17:00
PLATS: Vångavallen | Är du inte på plats sänds matchen via Spiideo Play.
ÖVRIG INFO: Det är endast förköp till denna match, köp dina biljetter via vår biljettsida. Tältet är inte öppet och det kommer inte säljas alkoholhaltiga drycker någonstans.
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Mikko Viitikko, Abel Ogwuche, Johan Stenmark, Herman Hallberg, Nicolas Mortensen, Mohammed Saeid, Liam Olausson, Lukas Minter Wettergren, Emmanuel Godwin, Filip Bohman, Henry Offia, Tobias Karlsson, Eren Alievski, Bödvar Bödvarsson, Felix Hörberg, Haris Brkic, Othmane Salama, Markus Björkqvist

MOTSTÅNDARKOLL
Östers IF ligger på femte plats i Superettan efter 12 spelade matcher. Målskillnaden är 23-18.