Mohammed Saeid med maskot Trelleborgs FF

Inför Trelleborgs FF – Örgryte IS | Superettan

2023.04.19 | Herr | Emanuel Ragnar

Kvällsmatch väntar på Vångavallen när Örgryte IS står för motståndet på måndag.

Biljett köper du enkelt via vår biljettsida (det är alltid billigare att köpa biljett online) och ta också en titt på TFF-shopen så du är rätt klädd när du går på match. Du kan välja att hämta ut din beställning i samband med matchen men då behöver beställning göras senast dagen innan match.

Vill du ge ett bidrag för varje mål TFF gör i Superettan? Kolla in Måljakten och stötta klubben!

Per-Ola Ljung den senaste matchen mot Öster
– Första halvlek var jämn spelmässigt där inget lag förtjänade att ta ledningen men det var vi som gjorde det via ett fint mål av Filip Bohman som äntligen fick näta. Att släppa in ett mål precis i slutet av första halvlek kan man väl göra, men det var absolut inte bra att det blev två mål i det skedet vilket också satte tonen för snacket i halvtid. Början av andra halvlek är vår bästa period i matchen och vi reducerar också tidigt men efter att fjärde målet kommer så avslutar vi matchen på ett dåligt sätt och även om det är förståeligt att det blir utspritt i det skedet av matchen så vill jag ändå inte att det blir på det sättet fler gånger.

Peo om morgondagens motståndare Örgryte IS
– Jag ser väl någon form av likheter mellan oss och Örgryte i att de också kämpar med att hitta bästa uppställning och deras bästa sätt att spela. De har använt ett par olika uppställningar organisationsmässigt och använt en del olika principer i både försvars- och anfallsspel under inledningen av säsongen.

MATCHINFORMATION
TID: Måndag 17 april, 19:00
PLATS: Vångavallen | Biljetter köper du här! | Kom ihåg att det alltid är billigare att köpa biljett online.
MATCHVÄRD: Intersport & MTA
DET HÄR HÄNDER: Simon Böös underhåller i tältet från 18:00.
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Mikko Viitikko, Mattias Andersson, Abel Ogwuche, Herman Hallberg, Mohammed Saeid, Liam Olausson, Lukas Minter Wettergren, Filip Bohman, Henry Offia, Tobias Karlsson, Mouhammed-Ali Dhaini, Bödvar Bödvarsson, Felix Hörberg, Haris Brkic, Markus Björkqvist
INTE MED I MATCHTRUPP: Johan Stenmark (skadad, i lättare träning), Eren Alievski, Nicolas Mortensen (skadad), Othmane Salama

MOTSTÅNDARKOLL
Örgryte har inlett säsongen med två oavgjorda matcher där man inledde med 2-2 mot AFC Eskilstuna på hemmaplan för att sedan spela 0-0 borta mot Västerås SK.

Vill du följa Trelleborgs FF direkt i mobilen? I appen TFF Live får du nyheter, laguppställningar och highlights via pushnotiser.