Inför Trelleborgs FF – Mallbackens IF

2023.08.18 | Dam | Emanuel Ragnar

Vinsten mot Alingsås senast tog TFF upp till en andraplats. Imorgon väntar ny match på Vångavallen.

14:00 på lördag är det dags för ny hemmamatch för vårt damlag och det är Mallbackens IF som står för motståndet. Trelleborgs FF tog sig med förra helgens seger mot Alingsås upp på andra plats i tabellen och även om det nu blivit en lucka ner till fjärdeplatsen så är det fortsatt fokus på att ta hand om tre poäng i matcherna.

Det kostar ingenting för barn och ungdomar som är 17 år eller yngre, men samtliga besökare måste ha biljett. Biljetter fixar du via vår biljettsida.

Hans Malmgren om senaste matchen:
– Det var en väldigt tuff start, mål emot oss i första minuten. Efter det visar vi ordentlig karaktär där jag tycker att vi tar över fullständigt efter 20 minuter och kanske gör en av säsongens bästa matcher över 90 minuter, trots starten.

Hans Malmgren om morgondagens möte med Mallbackens IF:
– Det finns inga lätta matcher i Elitettan och att folk runt omkring förväntar sig att vi ska vinna mot lag bara för de ligger bakom oss tabellen vet inte riktigt vad som krävs för att ta tre poäng. Imorgon gäller det att vi går ut och verkligen bibehålla farten, frenesin och aggressiviteten vi visat den här säsongen. Det kommer bli en tuff match det gäller att vi är på tårna.

MATCHINFORMATION
TID: Lördag 19 augusti, 14:00
PLATS: Vångavallen | Köp biljetter här | Få rabatt på biljetter om du köper till helgens båda hemmamatcher
MATCHVÄRD: Craft / Intersport
DET HÄR HÄNDER: Entrén öppnar 1 timme innan avspark och så även tältet på östra kortsidan där vi har fullständiga rättigheter. Möllers Livs står för maten och det innebär bland annat grillspett.
MATCHTRUPP: Somea Polozen, Emma Svensson, Ebba Jahnfors, Saga Ollerstam, Rio Strand, Viktoria Persson, Matilda Andersson, Hanna Persson, Ellen Loncar, Alice Egnér, Johanna Lindblom, Evelina Pettersson, Olivia Strid, Lova Sternfeldt, Edina Filekovic, Jennifer Lilliehöök, Linnea Prambrant, Elina Lenir

MOTSTÅNDARKOLL
Mallbackens IF ligger på sjunde plats i tabellen och har tagit 19 poäng på 15 omgångar. Laget har 23-25 i målskillnad och senast vann man med 3-1 mot Gamla Upsala på hemmaplan.