Inför Trelleborgs FF – Lidköpings FK | Elitettan

2023.05.05 | Dam | Emanuel Ragnar

Imorgon 15:00 väntar det toppmatch på Vångavallen när Lidköpings FK kommer på besök.

Biljetter till matchen köper du på vår biljettsida och väderprognosen säger goda chanser till sol. Tältet öppnar samtidigt som entrén, alltså 14:00. Välkommen till Vångavallen för ett toppmöte i Elitettan.

Joakim Felldin om senaste matchen som slutade med 3 poäng i Sundsvall:
– Vi mötte ett lag där vi hade bra koll på dem som förhand tyckte vi. De klev betydligt högre på oss i sitt försvarsspel än vad vi förväntade oss vilket märktes i inledningen av matchen. Ju längre den första halvleken håller på tar vi över mer och mer.

– Vi gör mål i slutet av halvleken och första 20-25 i andra är vi klart bättre än motståndarna och gör också 2-0. Vi bör kunna stänga matchen med att göra fler mål men släpper in ett mål i slutet. Vi kontrollerar dock matchen på ett annat sätt än matchen mot Rössö och tar den i mål på ett säkert sätt.

Joakim Felldin om morgondagens möte med Lidköpings FK:
– Vi möter ett erfaret och fysiskt lag. Jag tycker de är väldigt starka i sitt kontringsspel så där gäller det att vi ser upp samtidigt som de har en del andra verktyg också.

MATCHINFORMATION
TID: Lördag 6 maj, 15:00
PLATS: Vångavallen | Köp biljetter här | 
MATCHVÄRD: Sigma
DET HÄR HÄNDER: Tältet öppnar 14:00 där du kan handla god mat och dryck. Fullständiga rättigheter.
MATCHTRUPP: Erika Nykjaer, Jennifer Wandt, Emelie Nilsson, Ella Degerstedt, Ebba Jahnfors, Saga Ollerstam, Rio Strand, Viktoria Persson, Matilda Andersson, Hanna Persson, Tilde Olsson, Alice Egnér, Johanna Lindblom, Olivia Strid, Lova Sternfeldt, Edina Filekovic, Linnea Prambrant, Elina Lenir

MOTSTÅNDARKOLL
Lidköpings FK ligger på fjärde plats i tabellen, på samma poäng som Trelleborgs FF. Laget har 9-7 i målskillnad och senast spelade man 3-3 på bortaplan mot Gamla Upsala SK.