Inför Trelleborgs FF – Landskrona BoIS

2023.07.29 | Herr | Emanuel Ragnar

Derbydags på Vångavallen och vi hoppas på ett stort stöd från läktarna.

Biljett köper du enkelt via vår biljettsida (det är alltid billigare att köpa biljett online) och ta också en titt på TFF-shopen så du är rätt klädd när du går på match. Du kan välja att hämta ut din beställning i samband med matchen men då behöver beställning göras senast dagen innan match.

Sektionerna på Norra läktaren börjar fyllas på så vill du sitta där är det hög tid att köpa biljett redan nu. Vi uppmanar också att vara ute i god tid till matchen för att undvika köer, entrén öppnar 12:00. Det är begränsat med parkeringar runt Vångavallen så kan du lämna bilen hemma och ta dig på annat sätt till Vångavallen så gör gärna det.

Vill du ge ett bidrag för varje mål TFF gör i Superettan? Kolla in Måljakten och stötta klubben!

Stefan Jacobsson om vad som var nycklarna till måndagens derbyseger mot Helsingborg:
– Först och främst är det en väldigt bra helhet. Vi har en bra dynamik i vårt försvarsspel som att ligga rätt i positionerna och vara kompakta samtidigt som vi kan ha ett aktivt presspel. Vi är också väldigt lugna och metodiska och får utdelning till slut.

Stefan om vad som är viktigt i morgondagens Skånederby:
– Att vi kommer upp i samma nivå som senast och att vi inte tror att det kommer göra sig själv. Vi vet om att Landskrona är ett passningsskickligt lag med många spelare centralt. Det ska bli väldigt kul med hemmaderby och vi hoppas att följa upp måndagens vinst med ytterligare tre poäng. Jag hoppas att trelleborgarna hjälper oss att fylla Vångavallen och ge oss ett härligt stöd matchen igenom!

MATCHINFORMATION
TID:
 Söndag 30 juli, 13:00
PLATS: Vångavallen | Biljetter köper du här! | Kom ihåg att det alltid är billigare att köpa biljett online.
MATCHVÄRD: Trelleborg AB
DET HÄR HÄNDER: I tältet har vi fullständiga rättigheter så det är perfekt att ladda upp där med mat och dryck inför matchen samtidigt som Simon Böös underhåller fram till matchstart. Vi välkomnar till den här matchen Möllers Livs som kommer stå för maten och de fixar grillspett och festivalkorv. | Läs gärna Gå på match inför ditt besök på Vångavallen.
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Mikko Viitikko, Mattias Andersson, Abel Ogwuche, Johan Stenmark, Herman Hallberg, Nicolas Mortensen, Mohammed Saeid, Liam Olausson, Emmanuel Godwin, Jesper Dickman, Filip Bohman, Henry Offia, Mouhammed-Ali Dhaini, Bödvar Bödvarsson, Felix Hörberg, Markus Björkqvist
INTE MED I MATCHTRUPP: Lukas Minter Wettergren, Tobias Karlsson, Eren Alievski, Haris Brkic (avstängd)

MOTSTÅNDARKOLL
Landskrona BoIS ligger på elfte plats efter fem segrar på 15 matcher. Målskillnaden är 16-22 och senast förlorade man på hemmaplan mot AFC Eskilstuna med 1-2.