Mohammed Saeid Trelleborgs FF

Inför Trelleborgs FF – Jönköpings Södra IF

2023.09.27 | Herr | Emanuel Ragnar

Kvällsmatch väntar på Vångavallen och det bjuds upp till oktoberfest.

Tältet öppnar redan 17:30 och mer om oktoberfesten som matchvärden Trelleborgs Hamn bjuder upp till kan du läsa om här.

Biljett köper du enkelt via vår biljettsida (det är alltid billigare att köpa biljett online) och ta också en titt på TFF-shopen så du är rätt klädd när du går på match. Du kan välja att hämta ut din beställning i samband med matchen men då behöver beställning göras senast dagen innan match.

Vill du ge ett bidrag för varje mål TFF gör i Superettan? Kolla in Måljakten och stötta klubben!

Stefan Jacobsson om senaste matchen:
– Först och främst var det en extremt skön och viktig trepoängare naturligtvis. Om man ser till matchen så går det ju inte säga att man är nöjd efter första halvlek med tanke på underläget men det går ändå inte komma ifrån att vi har saker som är positiva under de första 45. Vi blir hårt straffade under en minut med två mål bakåt som grundar sig i dåligt beslutsfattande om som sätter oss i en svår situation resten av matchen.

– I halvtid så är vi ett samlat gäng där vi gör vissa positionsförändringar i trion längst fram. Vi får in en tidig reducering och då märker vi att energin i matchen ändras. Vi fortsätter halvleken på ett bra sätt och lyckas också vända resultatet helt vilket var otroligt skönt naturligtvis.

Stefan om morgondagens möte med J-Södra:
– Jag tror det kommer vara en väldigt tät och jämn match. Återigen är det viktiga poäng som står på spel och vi möter ett J-Södra som vann senast efter en rad av förluster vilket kan ge dem en boost. Jag tycker att vi är två lag som speglar varandra väldigt mycket i både anfalls- och försvarsspel men jag hoppas att vi tar hand om de tre poängen på vår hemmaplan.

MATCHINFORMATION
TID:
 Torsdag 28 september, 19:00
PLATS: Vångavallen | Biljetter köper du här! | Kom ihåg att det alltid är billigare att köpa biljett online.
MATCHVÄRD: Trelleborgs Hamn
DET HÄR HÄNDER: Trelleborgs Hamn bjuder på oktoberfest. I tältet har vi fullständiga rättigheter så det är perfekt att ladda upp där med mat och dryck inför matchen. | Läs gärna Gå på match inför ditt besök på Vångavallen.
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Mikko Viitikko, Mattias Andersson, Abel Ogwuche, Pierre Dahlin Larsen, Herman Hallberg, Nicolas Mortensen, Mohammed Saeid, Liam Olausson, Emmanuel Godwin, Jesper Dickman, Filip Bohman, Henry Offia, Tobias Karlsson, Eren Alievski, Bödvar Bödvarsson, Haris Brkic
INTE MED I MATCHTRUPP: Johan Stenmark (skadad), Zander Hyltoft (avstängd), Mouhammed-Ali Dhaini (skadad), Felix Hörberg (skadad), Markus Björkqvist (skadad), Kalle Wendt

MOTSTÅNDARKOLL
Jönköpings Södra IF ligger på elfte plats efter sju segrar på 23 matcher. Målskillnaden är 36-41 och senast vann man med 2-1 mot Örgryte på hemmaplan.