Inför Trelleborgs FF – Jitex BK

2023.06.10 | Dam | Emanuel Ragnar

Familjedag på Vångavallen väntar när Jitex står för motståndet i Elitettan.

På planen kommer hemmalaget kämpa för att ta tre poäng men utanför planen kommer det också finnas mängder av saker för att hela familjen ska få en riktigt härlig eftermiddag på Vångavallen.

– TJ Event kommer med karuseller.
– ”Barn i rörelse” med Trelleborg Dance & Gymnastics
– Trollkarl
– Fiskdamm
– Churrosvagn
– Gratis glass & popcorn till barnen

Det kostar ingenting för barn och ungdomar som är 17 år eller yngre, men samtliga besökare måste ha biljett. Biljetter fixar du via vår biljettsida.

Joakim Felldin om senaste matchen mot Bromölla:
– Först och främst upplevdes det som hemmamatch i och med det stödet vi hade från läktaren. Det bar oss verkligen fram i inledningen där vi hade 2-0 efter bara 8 minuter. Visserligen reducerade Bromölla men vi gjorde 3-1 rätt snabbt efter det målet. Jag tycker vi kontrollerar det hela vägen in i mål.

Joakim Felldin om morgondagens möte med Jitex:
– Jitex är väldigt markeringsinspirerade i sitt försvarsspel och vi behöver se till att bli rättvända genom olika typer av rörelser för att ta oss förbi, eller vara på rätt sida om, deras markeringsspel. Defensivt så blir vår intensitet viktig, eftersom de arbetar mycket med kortpassningar, och sätter vi vårt försvarsspel så ska det mycket till för att något lag ska rulla ut oss.

MATCHINFORMATION
TID: Söndag 11 juni, 15:00
PLATS: Vångavallen | Köp biljetter här | 
MATCHVÄRD: Trelleborgs Hamn & Visit Trelleborg
DET HÄR HÄNDER: Familjedag med allt vad det innebär. Entrén öppnar 14:00 och så även tältet där du kan handla mat och dryck. Fullständiga rättigheter. Simon Böös står för underhållningen fram tills matchstart.
MATCHTRUPP: Erika Nykjaer, Jennifer Wandt, Ella Degerstedt, Ebba Jahnfors, Saga Ollerstam, Rio Strand, Viktoria Persson, Matilda Andersson, Hanna Persson, Ellen Loncar, Alice Egnér, Johanna Lindblom, Olivia Strid, Lova Sternfeldt, Edina Filekovic, Jennifer Lilliehöök, Linnea Prambrant, Elina Lenir

MOTSTÅNDARKOLL
Jitex BK ligger på åttonde plats i tabellen och har tagit 12 poäng på nio omgångar. Laget har 21-18 i målskillnad och senast vann man med 5-2 mot BK Häcken.