Inför Trelleborgs FF – IS Halmia

2023.07.30 | Dam | Emanuel Ragnar

Sommaruppehållet är över och träningsmatch mot IS Halmia väntar.

På måndag kväll spelar damlaget sin första träningsmatch av två innan Elitettan drar igång igen. Matchstart är 19:15 och det är fri entré som gäller. Kiosk finns på Södra läktaren.

Joakim Felldin om att komma tillbaka efter sommaruppehållet:
– Det vi tryckte på innan ledigheten var att med tanke på förutsättningarna vi gett oss själva under våren ska vi inte slarva bort något med att inte sköta oss under ledigheten. Var lediga, men håll i den egna träningen helt enkelt då vi börjar med riktigt tufft motstånd i Alingsås när Elitettan drar igång igen.

– Vi var inne i en bra trend innan ledigheten så det är alltid surt att inte fortsätta spela matcher, men det är också välbehövligt att koppla av för att sedan koppla på igen.

Joakim Felldin om morgondagens träningsmatch:
– Imorgon kommer vi ha vår prestation i fokus. Vi har två träningsmatcher innan Alingsås väntar i återstarten av serien och det kommer bli rikligt med speltid för samtliga över två matcher. Vi har en bra trupp och det var svårt att ge speltid till samtliga under våren men nu har alla en chans att visa upp sig.

– Jag tycker spelarna har sett ut att vara i bra fysisk form efter ledigheten så det är bra känsla inför morgondagens match.

MATCHINFORMATION
TID: Måndag 31 juli, 19:15
PLATS: Vångavallen (fri entré, kiosk på södra läktaren)
MATCHTRUPP: Erika Nykjaer, Emma Svensson, Ebba Jahnfors, Saga Ollerstam, Rio Strand, Viktoria Persson, Matilda Andersson, Hanna Persson, Ellen Loncar, Alice Egnér, Johanna Lindblom, Evelina Pettersson, Oliva Strid, Lova Sternfeldt, Edina Filekovic, Jennifer Lilliehöök, Elina Lenir