Inför Trelleborgs FF – IK Brage

2023.06.04 | Herr | Emanuel Ragnar

Sommarkväll och match på Vångavallen, det är svårslaget. Stötta TFF på plats till ny seger!

Biljett köper du enkelt via vår biljettsida (det är alltid billigare att köpa biljett online) och ta också en titt på TFF-shopen så du är rätt klädd när du går på match. Du kan välja att hämta ut din beställning i samband med matchen men då behöver beställning göras senast dagen innan match.

Vill du ge ett bidrag för varje mål TFF gör i Superettan? Kolla in Måljakten och stötta klubben!

Stefan Jacobsson om den senaste matchen
– Det var en tuff historia tycker jag. Vi är nöjda med många delar, bland annat arbetsinsatsen och vårt kompakta försvarsspel. Det vi inte riktigt lyckades med var att komma upp i en bättre press, det hade vi svårt med. Vi hade problem i vår egna speluppbyggnad och då blir det kostsamt och jobbigt när man inte kan behålla bollen och det är något vi måste jobba mer på. 1-1 är inte orättvist resultat, men det är klart att det är bittert att tappa poäng så sent i matchen.

Huvudtränaren om vikten av stöd från läktaren
– De hördes väldigt bra från bortastå och det är otroligt värdefullt för spelarna att ha det i ryggen, framförallt när vi får slita utan boll. Då är supportrarnas stöd väldigt viktigt. Det är naturligtvis lika viktigt att ha stödet på Vångavallen där publiken hjälper spelarna att höja sig ytterligare.

MATCHINFORMATION
TID:
 Måndag 5 juni, 19:00
PLATS: Vångavallen | Biljetter köper du här! | Kom ihåg att det alltid är billigare att köpa biljett online.
MATCHVÄRD: MAQS Advokatbyrå
DET HÄR HÄNDER: I tältet har vi fullständiga rättigheter så det är perfekt att ladda upp där med mat och dryck inför matchen. Vi välkomnar till den här matchen Möllers Livs som kommer stå för maten och de fixar grillspett och festivalkorv. | Läs gärna Gå på match inför ditt besök på Vångavallen.
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Mattias Andersson, Johan Stenmark, Nicolas Mortensen, Mohammed Saeid, Liam Olausson, Lukas Minter Wettergren, Filip Bohman, Henry Offia, Tobias Karlsson, Mouhammed-Ali Dhaini, Bödvar Bödvarsson, Felix Hörberg, Haris Brkic, Othmane Salama, Markus Björkqvist
INTE MED I MATCHTRUPP: Abel Ogwuche (landslagsuppdrag), Mikko Viitikko (skadekänning), Herman Hallberg (avstängd), Eren Alievski

MOTSTÅNDARKOLL
IK Brage ligger på nionde plats efter fyra segrar på tio matcher. Målskillnaden är 11-15 och senast vann man med 2-1 mot Östersunds FK på hemmaplan efter ett sent avgörande.