Inför Trelleborgs FF – Ifö Bromölla IF | Träningsmatch

2023.04.18 | Dam | Emanuel Ragnar

Det är dags för genrep inför Elitettan när seriekonkurrenten Ifö Bromölla IF kommer till Trelleborg. Det är upplagt för en bra match på Vångavallens konstgräs och avspark sker 15:00.

Publik hänvisas till norra sidan av planen vilket betyder att den södra sidan (den med spelarbås) ska vara publikfri, vi ber er respektera de avspärrningar finns.

INTRÄDE:
18 år och äldre: 40 :-
17 år och yngre: Fri entré

Du som köpt årskort för 2023 visar upp ditt fysiska årskort, digitala årskort eller kvittot från köpet i entrén så kommer du in.

KÖP DITT ÅRSKORT TILL ELITETTAN 2023 HÄR!
KÖP DITT KOMBINERADE ÅRSKORT TILL SUPERETTAN & ELITETTAN 2023 HÄR!
BLI MEDLEM I TRELLEBORGS FF 2023 HÄR!

Arenan är kontantfri, det betyder att du kan betala med kort eller via swish. Detta gäller i både entré och i kiosk.

Joakim Felldin om morgondagens genrep inför Elitettan-premiären:

– Vi kommer från två segrar så det är klart att vi vill fortsätta ha den känslan med oss in i nästa vecka. Vi har hela truppen tillgänglig vilket gör att det är hård konkurrens om platserna i laget, precis som det ska vara.

– Imorgon står en seriekonkurrent för motståndet så det ska också bli spännande där jag tror det blir en bra match att ha som genrep inför premiären nästa vecka.

MATCHINFORMATION
TID: Lördag 25 mars, 15:00
PLATS: Vångavallens D-plan
MATCHTRUPP: Erika Nykjaer, Jennifer Wandt, Emma Svensson, Emelie Nilsson, Ella Degerstedt, Ebba Jahnfors, Saga Ollerstam, Rio Strand, Viktoria Persson, Matilda Andersson, Hanna Persson, Tilde Olsson, Alice Egnér, Johanna Lindblom, Clara Rengbo, Olivia Strid, Irmeli Jonsson, Lova Sternfeldt, Edina Filekovic, Jennifer Lilliehöök, Linnea Prambrant, Elina Lenir