Inför Trelleborgs FF – Helsingborgs IF

2023.10.27 | Herr | Emanuel Ragnar

Lördag och skånederby, det är upplagt för en spännande match på Vångavallen.

Biljett köper du enkelt via vår biljettsida (det är alltid billigare att köpa biljett online) och ta också en titt på TFF-shopen så du är rätt klädd när du går på match. Du kan välja att hämta ut din beställning i samband med matchen men då behöver beställning göras senast dagen innan match.

Vill du ge ett bidrag för varje mål TFF gör i Superettan? Kolla in Måljakten och stötta klubben!

Stefan Jacobsson om senaste matchen:
– Det var naturligtvis en väldigt skön känsla efter matchen och jag är stolt över hur spelarna genomförde matchen. Vi följde vår matchplan och det var skönt att se spelarna kunna lira fotboll med axlarna nedåt så att säga. Det var en stabil och solid insats av oss.

Stefan om kommande match:
– Vi ser verkligen fram emot derbymatchen imorgon och det är alltid speciellt med denna typ av matcher. Vi hoppas på att många är på plats för att stötta oss och alla ser fram emot matchen naturligtvis. Vi ska absolut ha respekt för motståndarna men jag vill se ett TFF som verkligen går för det imorgon.

MATCHINFORMATION
TID:
 Lördag 28 oktober, 15:00 | Insläppet till hemmasektioner öppnar 13:00, kom i tid till matchen!
PLATS: Vångavallen | Biljetter köper du här! | Kom ihåg att det alltid är billigare att köpa biljett online.
MATCHVÄRD: Mellby Gård
DET HÄR HÄNDER: I tältet har vi fullständiga rättigheter så det är perfekt att ladda upp där med mat och dryck inför matchen. Simon Böös underhåller med musik fram till matchstart. | Läs gärna Gå på match inför ditt besök på Vångavallen.
MATCHTRUPP: Kasper Thiesson Kristensen, Andreas Larsen, Fritiof Björkén, Mikko Viitikko, Mattias Andersson, Abel Ogwuche, Pierre Dahlin Larsen, Herman Hallberg, Nicolas Mortensen, Mohammed Saeid, Liam Olausson, Zander Hyltoft, Emmanuel Godwin, Jesper Dickman, Filip Bohman, Henry Offia, Tobias Karlsson, Bödvar Bödvarsson, Haris Brkic, Kalle Wendt
INTE MED I MATCHTRUPP: Johan Stenmark (skadad), Mouhammed-Ali Dhaini (skadad), Eren Alievski, Felix Hörberg (skadad), Markus Björkqvist (skadad)

MOTSTÅNDARKOLL
Helsingborgs IF ligger på trettonde plats efter sju segrar på 27 matcher. Målskillnaden är 30-36 och senast spelade man 0-0 mot Gefle IF på hemmaplan.